natalia11111 0 Napisano Listopad 2, 2010 hej to ja zrobiłam ten test ciazowy i wyszło mi dwie kreseczki czyli jednak chyba jestem w ciazy ale dlaczego mnie pobolewa tam na dole brzucha tak jak na okres??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bvdtv Napisano Listopad 2, 2010 macica Ci się rozciąga. To normalne nie martw się. Ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misia Mała:) 0 Napisano Listopad 2, 2010 To ze boli cie brzuch to jest normalne tez tak mialam..lec do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalia11111 0 Napisano Listopad 2, 2010 mam 23 lata i chłopaka z którym jestesmy 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misia Mała:) 0 Napisano Listopad 2, 2010 dziewczyno to tylko sie ciesz:) bedziesz mamusia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spirit Crusher 0 Napisano Listopad 2, 2010 Gratuluje :) Co ja bym dał żeby mieć kochana kobiete żeby czuć jej ciepło i mieć z nią bobasa xD dobra ja tu się o sobie rozpisuje a tu nowa Mama bedzie :) gratuluje jeszcze raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spirit Crusher 0 Napisano Listopad 2, 2010 No to ale wypadało by napisać chociaż sms'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalia11111 0 Napisano Listopad 4, 2010 dziekuje wszystkim naprawde mi pomogliscie:-))))juz chyba mam pierwsze objawy potrafie spac całymi dniami ide spac o 19 a wstaje o 9 rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach