Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desireno

Prezydent dla warszawy

Polecane posty

Gość Desireno

Myślicie że ktoś w końcu rozwiąże problemy tego miasta? Ja na przykład jak ide do urzędu to dostaje szału w kolejkach. Może jest na to jakiś sposób. korki to kolejna bolączka tego miasta. Macie jakiś faworytów?

Gość ggggggggggggggggaaaaaaaaa
mój faworyt to Papa Smerf

Gość kangur matematyczny
tylko JKM!!

Gość Desireno
Nie chce nikogo zabijać. Tylko wybrać osobę która rozwiąże ten komunikacyjny chaos. Zarówno w kwestii urzędów jak i zaplecza socjalnego dla mnie Warszawa ma dużo do zrobienia. Wiele jest nie przemyślanych posunięć.

Nie wiem, jak wam, ale mnie ot koło dupy lata:D Pochodzę ze wsi, po której tramwaje jeżdżą i kiedy słyszę narzekania Warszawki, to mnie krew zalewa:)

Gość a co ???
tak Ci lata ale na temat wlazlas :P

Gość lodzia lodzińska dreizehn
warszawa to wiocha i to miastu już dawno ist dead!

Gość Desireno
Warszawa w moim odczuciu narzuca rytm rozwoju całego kraju. Dlatego wybór odpowiedniego prezydenta dla tego miasta jest ważna. Ja głosuję na panią Danutę Bodzek żeby może w końcu coś się w tym mieście zmieniło.

"Naczelny-Cham-Kafe Wytruć, wystrzelać połowę mieszkańców i automatycznie kolejki się zmniejszą, ruch na ulicach nareszcie jakiś ludzki będzie, w tramwaju i autobusie spokojnie sobie usiądziesz" Wystarczy wydać rozporządzenie, że każdy mieszkający, czy wynajmujący mieszkanie w Warszawie (a jeszcze lepiej pracujący) musi mieć warszawskie zameldowanie. Zaraz się Warszqawa wyludni, jak bez zameldowania w Warszawie nie będą mogli podjąć legalnie pracy.

Gość Desireno
Dośc radykalne podjeście. Ja nie mam nic przeciwko przyjeznym jednak uważam że trzeba cos zrobić żeby w sumie żyło nam się lepiej. To tak duże miasto że naprawdę potrzebuje porzadnego zintegrowania transportu i jego różnych wariantów. A to co właśnie ta poanie Danuta Bodzek proponuje wydaje mi się że w dużej mierze rozwiązało by ten problem :)

Gość esusresu
popieram pomysł bimbałka. wkoncu ta hołota stąd wyjedzie i od razu opinie warszawa bedzie miala lepsza. bo powiedzmy sobie szczerze. dlaczego nie lubi sie warszawiaków? bo zjedzie sie takie cos co cale zycie krowy paslo i sloma z butów wystawala. mysli, ze jak teraz jest w warszawie to jest hola hola wielce warszawiak i sie wozi.

Gość Desireno
Dlatego może jak wybierze się odpowiedniego prezydenta to uporządkuje ta sytuacje. Pani Danuta Bodzek z tego co czytałam jest rodowitą Warszawianka więc to stanowisko jak najbardziej powinno trafić do niej.

Gość obecne pokolenie w ogóle ma
a co według ciebie jest nieuporządkowane? Jestem mieszkanką Warszawy od pokoleń i nie mam zastrzżeń do pani prezydent obecnej. Tyle co zrobiła w poprzedniej kadencji dla miasta, nie zrobił chyba jeszcze żaden jej poprzednik. A że chaos komunikacyjny? Bez chaosu dróg nie zbudujesz. Przez kilka lat miałam niezły kociokwik na Ursynowie przez rozkopane metro i jakoś przeżyłam. Teraz jestem zachwycona, bo nie musze brac samochodu i w kilkanaście minut dojeżdżam bez przeszkód do centrum. A gdyby nie to, że Warszawa przyciąga całą Poskę z racji stolicy, byłoby pewnie wygodniej. Cóż, trzeba się pogodzić z korkami. Tak jest w każdej stolicy. Urzędy urzędami, nie jest tak źle. Natomiast Poczta Polska nadal jak w PRL. Za nich wzięłabym się najszybciej!!!