Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys blond

mam wlasnie na glowie brazowa farbe... zawsze mialam blond

Polecane posty

Gość kiedys blond

az sie boje zmyc :P cale zycie bylam blondynka a teraz bede miala ciemne brazowe wlosy :P

Gość kiedys blond
e lajtowo :P ale dziwne sie juz czuje :P

Gość kiedys blond
zobaczymy co z tego wyjdzie :P ale boje sie

A nie lepiej było najpierw spróbować farbnąć się na jasny brąz? Tak tylko dla sprawdzenia, czy w ogóle ten odcień będzie pasował do Ciebie ;p Nie znoszę blondu.

Gość kiedys blond
no niby jasny braz to jest ale jednak ciemny kolor a zawsze mialam jasniutkie :P

Gość kiedys blond
zaraz ide zmywac , wiadomo ze na poczatku to szok bedzie bo nie przyzwyczajona do takiego koloru... boje sie jak bym nie wiem co zrobila :P

Gość kiedys blond
a czy włosy na tzipce też powinnam pofarbować?????

Gość kiedys blond
ok ide zmyc, napisze co wyszlo z tego, a zaraz pelno podszywow bedzie :O

Gość tgdftgw
też czekam na rezultat, ale pewnie dziewczyna zadowolona nie jest więc nie pisze

Gość kozibonk
no przeciez jeszcze musi wlosy wysuszyc...zreszta dopeiro po kilku myciach widac jak jest kolor....

przepraszam ale musialam jeszcze jechac do sklepu :P no powiem wam ze nie jest zle :) nawet ok :) ale dziwnie sie czuje

Gość kozibonk
nie martw sie ,przyzwyczisz sie.a skoro mowisz ,ze jest calkiem ok to zobaczysz za pare dni na pewno ci sie podoba...............

Gość kozibonk
a jaki masz mniej wiecej kolor teraz? daj zdjecie jakies gwaizdy co ma podobny

za duzo szukania by bylo, farbowalam sie farba schwarzkopf migdalowy jasny zlocisty braz, a przedtem mialam bardzo jasny popielaty blond

wiecie co... tak teraz rozmyslam czy to byl dobry pomysl.. ludzie mowia ze w blondzie bylo mi super bo mam do tego niebieskie oczy i wygladalam jak ,,laleczka'' ze taka slodka bylam w tym blondzie i wogole, teraz niby tez mi w brazie jest dobrze ale jednak blond bardziej pasuje... a ja juz sama nie wiem:( jak mialam blond i farbowalam to na poczatku po farbowaniu kolorek byl ladny ale z czasem po ilus myciach te wlosy stawaly sie takie zolte, zlote no w kazdym razie nie podobal mi sie juz kolor, ten braz tez mi sie juz troche wyplukal no i te plamy mam... za jakis tydzien moze dluzej bede sie farbowac bo za pieknie nie wyglada to co mam na glowie (tragicznie nie jest ale te plamy..) no i nie wiem czy wrocic do blondu czy zostac przy tym brazie :(

Gość wef4131
a jaki masz naturalny kolor? wybierz taki kolor, w jakim czujesz sie najlepiej, czyli chyba w Twoim przypadku - blond tylko ze farbowanie na blond bardziej niszczy włosy niż na jakikolwiek inny kolor (widze to po sobie - mam naturalny sredni blond, farbuje na jasny - włosy mi zaczeły wpadać, koncowki sie rozdwajaja itp) poza tym czesciej musze robic odrosty bo sa bardziej widoczne