Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniamania

lot wizzair-em

Polecane posty

Gość aniamania

Podpowiedzcie proszę, jako że zazwyczaj przepisy sobie a praktyka sobie, jak jest z bagażem podręcznym w liniach wizzair, czy może o być damska torebka i np torba z laptopem, czy też może być tylko i wyłącznie jedna torba, w której musi zmieścić się laptop oraz wszystkie drobiazgi z damskiej torebki? Pozdr

Gość aniamania
ok, wezmę p od uwagę, nie zmienia to faktu, że odpowiedzi nie otrzymałam...:)))

Na necie możesz znaleźć przepisy. A praktykę będziesz miała na lotnisku, a nie na Kafe.

Gość taki duzy.........
tylko 1 szt podreczna-musisz wszystko zmiescic w jedna torbe

Gość jedna walizke tylko
mozesz miec, juz caly kombinowanie sie skonczyluy i chocby nie wiem jka mala byla twoja torebeczka to musisz ja wsadzic do bagazu.....

Gość jedna walizke tylko
mozesz miec, juz caly kombinowanie sie skonczyluy i chocby nie wiem jka mala byla twoja torebeczka to musisz ja wsadzic do bagazu.....

Gość jedna walizke tylko

Gość aniamania
dzięki serdeczne za konkretne odp

Gość moniśka26
dokładnie zgadzam sie możesz mieć tylko 1 podręczny wymiary podane na stronie jeśli jest mniejsza nie ma problemu jeśli większa masz problem bo ja nie mogłam zabrać. szczerze powiem ze wizzzzz ma tanie loty ale nie sznują klienta i jak odwolali mi lot nie podali przyczyny a na kase musiałam czekac 5 mies a jak sie upomniałam to nawet nie powiedzieli przepraszam !!!!

Gość umuurga
a czemu polacy maja we krwi wieśniactwo i pchają sie jakby mialo dla nich nie starczyc fotela,biegna potykaja sie zeby tylko byc pierwszym - gdzie tu logika, kultura??? takie prostaki to tylko pociagiem towarowym powinni jezdzic z bydlem tam ich miejsce nieobyci ze az wstyd!!!!

Gość bele de jour110
niedawno lecialam, ale ryanem. Za mna w kolejce stala mama a dzieckiem i wozkiem. Nie radzila sobie sama, wiadomo dziecko na rekach+wozek+bagaz podreczny. Zaden facet, a bylo ich sporo nawet nie pomyslal by jej pomoc. Ale gapili sie wszyscy jakby klowna w cyrku zobaczyli. Oczywiscie pomoglam jej z tym wozkiem (nie wiem jak by to wtaszczyla do autobusu podwozacego nas do samolotu). Ale wstyd, wstyd i zniesmaczenie.

Gość umorka
zenada!!! w kazdym innym kraju przybuiegli by z pomoca ale polakow nei stac na takie czyny,

Torbe z laptopem musisz włożyć do podręcznego... inaczej nie ma szans. Wszystko masz podane na stronie, wymiary , waga itp...