Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sracznik dupny

Nie rozumiem

Polecane posty

Gość Sracznik dupny

Zagadałem do koleżanki czy się ze mną spotka. Odmowila mowiac ze jest zajęta. I tutaj to po kiego wala ciągle się do mnie uśmiechała? Po co kobiety zwabiacie faceta gdy jesteście zajęte? Wasz facet niewystarczająco daje wam do zrozumienia ze jestescie atrakcyjne? Żalec

Gość malililinka
Bo się jej podobasz ale nie jest pewna czy ona Tobie też - a przecież w ciemno nie zostawi chłopaka. Jutro podbij do niej.

Gość Sracznik dupny
Jak zapraszam ją gdzieś i odmawia z powodu ze ma związek to chyba się domyśla o co chodzi wiec ocb?

to się nazywa urozmaicenie czasu wolnego :) taka zabawa jak jest zajęta to pewniej się czuje i może w każdej chwili przerwać grę i powiedzieć że żartowała, fajnie nie?

Gość Sracznik dupny
:/

Gość gdgdgd
moze byc kilka powodow 1. to tylko test - odpowiednio rozegrac i sie umowisz 2. nie jest zainteresowana i taki tekst na zbycie 3. uwodzi faceta majac innego z powodu jej problemow ze soba 4. uwodzi faceta majac w celu szukania lepszego modelu (kobiety z kategorii dziwek - czyli nie kocha go a jest dla wlasnych potrzeb) - odpowiednio rozegrac i sie umowisz

Są ludzie, którzy lubią się uśmiechać do innych, taka ich natura- przyjaźnie nastawieni do świata. Jeśli ja kogoś bardzo lubię- to też jestem dla niego miła, też się uśmiecham, a nie oznacza to wcale, że widzę taką osobę w roli partnera. No litości...

Gość Analny Jones
Prykłem