Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona dupa haha

ostatnoio tyle zre..a dzis przeszlam sama siebie

Polecane posty

Gość zielona dupa haha

rano bulka ,czipsy... wrocilam ok 14 i kurwa micha zupy,mieso z zupy ,jablko,pączek 3 kanapki..ja pierdole...

Gość odchudzajaca sie na maksa
3 kanapki moglas sobie darowac. a moze zjrzysz do mnie i sie poodchudzasz ze mna?

Gość skfjfjaslkf
O rzesz ty!!Masakra cały pluton by tego nie wszamał.

Gość zielona dupa haha
chetnie zajrze bo pewnie juz waze duzooo ;/

Gość kozibonk
witaj w klubie,ja tak robie juz od 7 tyg. nie wiem co mi jest ,po prostu zre i zre az mi sie cera popsula,mialam przestac jesc slodycze od wczoraj ,ale gdzie tam ,czipsy,batoniki, ciasteczka, nutella ......ach, nudzi mi sie.......................

Gość nic w glowie buu
ja tez jem z nudow:-0

Gość zielona dupa haha
no ja mam tak juz tydzien i nie moge dluzej

Albo ciąża, albo zwyczaje zwierzątek leśnych - jecie dużo, bo będzie ciężka zima. Też tak mam. Aż się wystraszyłam, że w ciąży jestem:o

Gość kozibonk
ja jakos stracilam ostatnio motywacje do odchudzania,nawet jednego dnia nie moge przerbnac jedzac cos zdrowego tylko..............

Gość kurcze ja też .........
wczoraj przeszłam sama siebie obiad, później bułka, orzeszki w czekoladzie 6 kostek czekolady, ciastka, na kobiec dogryzłam 3 bułeczkami maślanymi już mam gacie za małe i już mi celluit na nowo powstaje trzeba się wziąć za siebie

Gość kozibonk
ciaza u mnie odpada............

Gość siubidubidu
też mam zwiększony apetyt ostatnio,ale wagę mam normalną; podobno ludzie tak mają przed zimą,że więcej jedzą ponieważ zimą potrzeba dużo więcej energii na ogrzanie organizmu,a organizm energię czerpie z pożywienia i dlatego "gromadzi" zapasy; może nie będzie tak źle :D

Gość kozibonk
to mowice ,ze ja juz od wrzesnia zaczynam chomikowac w sobie energie???? nigdy tak nie mialam.............. z drugiej strony calkiem mi pasuje ten styl- jem wszystko na co mam ochote,a nawet wiecej................

u mnie ciąża tez odpada tylko ja dotychczas gubiłam na zimę, zawsze miałam nieco mniej kg niż w lecie a teraz bezsensu, nawet nie jestem tak głodna jak mam smaki i z nudów jem, dlatego do pracy teraz zabieram jedna bułkę i 2 jabłka i 1,5 wody mineralnej niegazowanej, oczywiście z 4 kawy i kilka kubków herbaty miętowej i zielonej gorzej po powrocie do domu, tu muszę zacisnąć pasa

wiecie - pewne sprawy są niezbadane. Może nasz organizm wyczuwa, że nadciąga ciężka zima? Koty dostają wtedy bardzo gęstego futra - kiedy ich futro z letniego na zimowe tylko nieznacznie się zmienia, znaczy, że zima będzie lekka. Ja nie twierdzę, że tak jak mówię, jest na 100%. Ale coś mi się wydaje, że jednak tak;)

Gość kozibonk
ja wpadlam w nawyk jedzenie tuz przed snem - czego tez nigdy wczesneij nie robilam ,bo normalnie wieczorem w ogole nie jestem glodna, chociaz teraz tez nie ejstem la,e jem- 3 kromki chleba -2 z nutella i jedna z serem zoltym i potem wielkie wyrzuty sumienia....chociaz nutella jest taka pyyyszna.......ale wcozrja udalo mi sie NIC nie zjesc, wiec na razie chce zrezygnowac z tego ,bo nie weim czemu wprowadzilam to w zycie............

Gość skfjfjaslkf
Oblubienica Jakie ty ciekawe sformułowania znasz(atawizm).Tylko ciekawie mnie to po co je używasz?Żeby się pochwalić?Bo tak jak i ja zapewne większość osób po raz pierwszy je "słyszy" i tak od razu nie wie o co chodzi(no ale wuje wikipedia wie wszystko).To może następnym razem wytłumacz to sformułowanie a nie się chwalisz swoją wiedzą.

Nie wiem, ale drażni mnie to i muszę nad tym zapanować. Czuje jak mi sterczy boczek :/ Pasowałoby mi tak z 5 kg schudnąć. Zastanawia mnie dieta dukana ale kurcze panicznie boje się efektów jojo czy to w ogóle jakieś wyjście z sytuacji przejście na tą diete?

Gość kozibonk
wezcie mnie nawet nie straszcie ostra zima,bo ja nienawidze zimy!!!!! i na dodatek bede musialo trocfhe czasu spedzac na zewnatrz!!!!! chcoiaz przyznam ,ze to jest fajna wymowka na obzarstwo ;-)

Gość kozibonk
mnie tez to drazni ,a co dziwne - normlanie jak mnie przybywa to na udach i dupie ,a tym razem to mi na brzuchu sie dklada- kolejna nowowsc....nie wiem ,moze sie starzeje......... lata juz nie te, powoli czlowiek sie sypie ;-) (jestem rocznik 86)

skfjfjaslkf - nie zrobiłam tego, żeby się chwalić wiedzą:o Daj spokój - jak ktoś chce uderzyć psa, kij zawsze znajdzie. Atawizm to np. kość ogonowa, coś co zostało ci po przodkach, niekoniecznie w tej chwili potrzebne. Pewne zachowania, widoczne zwłaszcza u dzieci, no. jak maleńkie dziecko połaskoczesz, ono rozkłada paluszki u nóg jak małpka - jeśli dorosły tak zrobi, to już choroba neurologiczna.

Gość skfjfjaslkf
Oblubienica Gdybyś wytłumaczyła tak na początku to ok.Ale teraz to już się spóźniłaś bo sobie sprawdziłem w google o co chodzi.

mi się odkłada wszędzie, dawniej też tylko na udach i tyłku a teraz jakieś boczki wymacałam niestety nie idzie tam gdzie ma iść.. chyba na starość ja jestem 88' i też widzę zmiany w swej budowie kiedy tyje

Nie czuję, żebym się spóźniła:) Wiesz, jak ja coś czytam, jakąś książkę, czy czyjąś wypowiedź i nie znam jakiegoś wyrazu, sprawdzam w słowniku, a nie czepiam się autora, że napisał coś, co wie. W ten sposób człowiek się uczy - tu usłyszy, tam się dowie... Absolutnie nie było moim zamiarem wymądrzanie się:o

Gość siubidubidu
oj tam, nie kłóćcie się ;)

Gość takie tam duperele
Jeśli będziesz dłużej tak żreć będziesz zwykłym grubym pasztetem :( Opamiętaj się!

Gość kozibonk
rzeczywscie,dziwna sprawa. ale szczerze ,nie wiem kiedy cos z tym zorbie ,bo wiem bardzo dobrze,ze w tym momencie mam bardzo slaba ''silna wole'' ;-) i duza nie zadzialam, chociaz ,z drugiej strony jak widze ten moj brzuszek ( z leksza wygladam jakby to byla poczatkowa ciaza- ale na bank to nie to) to az mi sie chce plakac. niestety nie mam czasu ,na silownie, czy na gotowanie czegos zdrowego, ba ,nawet na gotowanie czegos niezdrowego nie mam czasu....................

Gość skfjfjaslkf
Oblubienica Może to mylnie to zinterpretowałem i może rzeczywiście się nie wymądrzasz. No i masz rację mnie też czegoś nauczyłaś bo sam sprawdziłem co to znaczy(co prawda nie w słowniku ale jednak sprawdziłem). Miłego dnia :)