Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaalamanna

Zalamana Pomocy

Polecane posty

Gość zaalamanna

Jestem z chłopakiem od ponad roku , na poczatku bylo pieknie jak zawsze...Do czasu kiedy... zaradzil mnie raz z moja kolezanka :( Klamal mnie w wielu innych przypadkach ale wybaczylam mu bo bardzoo go kocham :( Pare miesiecy bylo dobrze a teraz znowu sie zaczelo jest jeszcze gorzej :( Ja juz nie wiem co jest prawda a co nie :( Ja poprost nie wiem co sie ze mna dzieje :( Kocham go strasznie.. boje sie ze to sie skonczy :( Jest jeszcze jeden problem "Jego Przyjaciolka" Ogulnie mam jego gadu i widze co pisze:( Dobila mnie jedna wiadomosc , niestety nie moge jej zacytowac:( Zadzwonilam do niego dlaczego mi to robi a on ze to jest prznosnia :( chodz w to nie wierze wogule nie wime w co mam wierzyc :(:( Pomocy :(

Gość pisze się w ogóle

Gość mimimiimi
lepiej jak się zakończy teraz a nie po 5 latach. jak zdradził raz to na pewno znowu to zrobi

Gość zaalamanna
tak się akurat złozyło, że orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość i ogólnie a nie ogulnie!

Gość ja miałam kiedyś taką sytuację
pisze się wieżyć :o

Gość hopsiup
"Kocham go strasznie.. boje sie ze to sie skonczy" No i dobrze, to się musi skońćzyć i to jak najszybciej. Jesteś masochistką czy jak? Facet Cię wali po rogach, a ty "ojejciu, ojejciu, ja go tak kocham". No i kurwa co z tego, jak on ciebie nie?

Gość wieżyć?
chyba cię doszczętnie już pojebało od tego kafe:(🖐️

Gość zaalamanna
Juz sama nie wiem co mam robic ?? Nie wiem :( Moze poprostu go mecze tym :( Poprostu nie wiem co zobic zeby bylo lepiej :( 1 dzine jest dobrze a na 2 dzien jeszcze gorzej niz poprzednio;( jestem zalamana ;( Juz sama nie wiem co robic ;/