Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuukkliplj

uczycie sie na probna mature?

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuukkliplj

Ja jutro pisze matme ale nic sie nie ucze a wy uczycie sie lub uczyliscie sie jesli ktos juz zdawal wczesniej?

Gość anonim (*)
ja myślę że nauka w tym przypadku nie ma sensu;p

I co myślisz, że przez jeden dzień sie nauczysz? Ja wole się zrelaksować i wsypać aby jutro dobrze myśleć. Poza tym w tych tablicach matematycznych jest wszytsko tylko tzreba umieć z tego skorzystać.

jezu jak ja nie lubie na galowo :O a wy macie po próbnej maturze lekcje?

Gość anonim (*)
ja mam, aczkolwiek nie idę. Stroju galowego też nie ubieram. Wogóle ta cała próbna matura moim zdaniem jest trochę za szybko.

Gość Aha^^
nie uczę się, nie ubieram na galowo i nie mam lekcji ;D

kurwa a ja nie mam dowodu jeszcze i musze chyba książeczkę zdrowia zabrać ze sobą na tą mature bo tam jest pesel i zdjęcie :O

Podobno mojej klasie słowa dyrektorka nie powiedziała o dowodzie A nie podpisywaliście list z peselem i zgodą na przetwarzanie danych? ja i do szkoły i do cke podpisywałam, więc chyba to wystarczy przecież nie każdy ma dowód a paszportu obowiązku mieć nie trzeba

Cos podpisywalismy, ale kazali przynieść kurfa nie wiadomo po kiego chooja :O

Gość fsdfsdffsd
u nas ta próbna matura jest na ocenę. zajebiście jeszcze mamy taka super nauczycielkę ,ze nikt nic nie umie i oczywiście to nasza wina bo się nie uczymy ;/ dla porównania ona uczy tylko w liceum i maturę z matmy za pierwszym razem zdało 55 % osób ,a w technikum gdzie są inni nauczyciele 89 % ;/ ja od czwartku bede miała korki z matmy do maja xD

Gość fsdfsdffsd
trzeba mieć pesel. nam mówili ,ze jak ktoś nie ma dowodu to może sobie na kartce napisać czy cos ja mam dwód od 16 roku zycie więc bez problemu :d

ja się nie uczę. a po maturze niestety lekcje .. oceny tez będą ale z drugiej matury, z operona, która piszemy pod koniec listopada a no i dowodzik musi być oczywiście ;p

No i nawet legitymację nie każdy miał a pesel można było wziąć z listy obecności (tej co podpisywaliśmy zgadzając sie na egzamin itd) ale większość znała Wiadomo że na normalnej to by nie przeszło ale teraz tak Dziękuję bardzo za taką maturę jednak do prawdziwej żeby ładnie zdać musze się przygotować