classic 0 Napisano Listopad 2, 2010 dziewczyny nie wiem co robic powinnam wziazc tabletke w nd po 7 dniowej przerwie ale kompletnie zapomnialam i wzielam w pn, biore tabletki 4 lata i nigdy mi sie nie zdazylo przedluzyc tej przerwy i nie wiem co teraz:( ehh pewnie powinnam sie zabezpieczac dodtakowo ale nie wiem ile czy ktos byl w podobnej sytuacji i moze mi cosik poradzic??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinowy sorbet 0 Napisano Listopad 2, 2010 Trzeba było wziąć tą zapomnianą jak najszybciej i następną juz tą 'dobrą' o ustalonej przez Ciebie godzinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
classic 0 Napisano Listopad 2, 2010 tylko problem jest ze przzypomnialam sobie wlasnie w pn o tej porze co zazwyczaj bralam wiec wzielam jedna, i wyszla 8 dniowa przerwa:( dodtakowe zabezpieczenia mam nadzieje ze wystarczy tylko przez jaki okres tydzen czy wiecej?? nie mam pojecia co robic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
classic 0 Napisano Listopad 2, 2010 upup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
classic 0 Napisano Listopad 2, 2010 szkoda ze to tyle w tym emacie ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 2, 2010 zrob sobie miesieczna przerwe. i zacznij brac w pierwszy dzien nastepnego okresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach