mmeerr 0 Napisano Listopad 3, 2010 Witam. od kilku dni czuje ciagłe parcie na pecherz, gdy ide do łazienki nie moge sie załatwic bo nie mam czym (chodze do toalety raz na 10 min) i odczuwam straszne pieczenie w pochwie. od 2 lat biore yasminelle a dzis dostałam okres wiec w ciazy napewno nie jestem. prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paździochowy beret Napisano Listopad 3, 2010 na 100% masz zapalenie dróg moczowych, częsta przypadłośc u kobiet , nie leczona może powodowac problemy z nerkami .na poczatek możesz kupić w aptece np urinal jesli nie pomoże marsz do lekarza.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Listopad 3, 2010 na 200% masz zapalenie drog moczowych. ja zwykle polykam listek uroseptu, do kupienia w aptece bez recepty i zarzywam cieplych rumiankowych kapieli... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmeerr 0 Napisano Listopad 3, 2010 dziekuje Wam bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach