Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalaaaaa

Metronidazol krew

Polecane posty

Gość lalalaaaaa

jestem w trakcie 7 tabletki..wczoraj wystapil bol brzucha i jasno rozowy sluz, dzisiaj rano bordowy a teraz juz z krwia, Okres zawsze mam punktualny co do dnia( tabletki anty) i mam dostac dopiero go w sobote. Moze ktos tez tak mial??

Gość kjn,m
metronidazol to bardzo silny lek, ja go dostalam aby zapobiec infekcji przy poronieniu, metronidazol ma bardzo duzo skutkow ubczonych, takze mysle ze w Twoim przypadku to jeden z nich, ja przez ten lek wyladowalam w szpitalu bo sie dusilam..brrr

Gość Mostosijka
I stan zapalny i Metronidazol mogły spowodować takie skutku uboczne. A mówisz o Metronidazolu doustnym czy dopochwowym? jakbym miała możliwość zadzwonienia do lekarza, to bym to zrobiła i się zapytała, bo jednak z takimi rzeczami nie ma żartów. Ja dostałam po Metronidazolu grzybicy, całe szczęście innych skutków ubocznych nie miałam, ale to nie było przyjemne. Choć wiem, że trochę na własne życzenie, bo nawet Lacibiosu F sobie nie kupiłam ani nic. Nie wiem, na co liczyłam.

Gość kjn.m
Matsosijka,drugi raz kiedy zapomnialam nazwy tego leku, lekarz przepisal mi metronidazol wlasnie na grzybice,

z tego co mi wiadomo to metronidazol nie pomaga na grzybicę wogóle

Gość zuzia1234
Mam taki pytanie czy po tych tabletkach mozna poronic i czy nic po nich nie bedzie czy ktos z was jusz je prubował i ile sztuk prosze o odpowiec bardzo wazne