Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO ROBICCCCC EWA

czy ta gondola bedzie za mała????? poradzcie prosze!....

Polecane posty

Gość CO ROBICCCCC EWA

termin porodu mam na 27 grudnia... wiadomo zima. Mialam juz upatrzony wozek, jednakze ktos mnie uswiadomil, ze ubierajac dziecko w kombinezon, przykrywajac gruba warstwa koca, dziecko dlugo nie pojezdzi w tej gondoli bo jest za mala. Patrzalam w porownaniu na inne wozki i maja podobne wymiary gora 3cm mniej lub wiecej w szerokosci, lub dluzsze, krotsze o 1, 2,]. WIEC JAK TO JEST..... MOZE WYPOWIEDZA SIE ZESZLOROCZNE GRUDNIOWO-STYCZNIOWE MAMUSIE. AAAAA WYMIARY GONDOLKI TO 78 CM DLUGOSC, 33 CM SZEROKOSC.

Gość CO ROBICCCCC EWA
>>>

witam ja urodzilam 3 styznia tz byla straszna zima coreczka byla dosc duza bo mierzyla 56 cm i mialam wozek implast driver 3 xl zobacz sobie na allegro dokladnie nie wiem jakie ma wymiary ale corcia jezdzila w nim do tad az zaczela siadac i mysle ze teraz ma 10 miesiecy i tez na wcisk by weszla... Przeciez jak zalozysz kombinezon to dziecko nie powiekszy sie nie wiadomo ile:P

Gość CO ROBICCCCC EWA
mutsy transporter, a nie moge znalezc wymiarow samej gondoli tego implasta....

nie zmierze bo jest zapakowana juz w garazu ale mutsy tez ma podobne napewno wymiary nie przejmuj sie ktos glupow nagadal .. dziecko przeciez lezy na poczatku tylko na wznak wiec napewno sie zmiesci i ddlugo pojezdzi

Gość CO ROBICCCCC EWA
pewnie masz racje, dziękuje za rady , pozdrawiam

Gość mama_malca
ja na twoim miejscu wybralabym cos z szersza gondola bo twoja jest naprawde waska i dziecko nie bedzie mialo miejsca palcem kiwnac. moja jest 5 cm szersza a i takj nie wiem jak to bedzie po wlozeniu zimowego spiworka a maly ma dopiero 3 miesiace:/

Gość a zalezy jakie dziecko bedzie
Moja corka spala na dworze w gondoli Peg Perego, w kombinezoniku i spiworku na to az do prawie 10 miesiecy. Fakt ze jest troche taka calineczka.

Ja mam wózek implast bolder i ma on dużą gondolę. Jednak u nas nie posłużyla długo, bo moja mała w wieku 3 miesięcy odmówiła użytkowania gondoli. Były wrzaski jak cholera - chciała wszystko widzieć, więc przesiadła się na spacerówkę. Trochę za wcześnie, ale nie było innego wyjścia. Na szczęście oglądając świat, szybko się męczyła i usypiała po jakichś 15 minutach, więc oparcie ustawiałam na leżące.