Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antykoncepcja 72 godziny

Wpadka po 4 mies od porodu?

Polecane posty

Dziewczyny pomocy!!!!!!! Mam juz synka ma 3,5 mies, tabletek nie brałam, bo miałam straszne problemy z pecherzykiem zółciowym tu po porodzie,lekarz odradził zost ały gumki. W niedziele po 12 w nocy pekła nam prezerwatywa. Rozwazam antynkoncepcje po jest na nia 72 godziny wiec do 12 w nocy mam dzis czas. Tylko niewiem jak to z tym jest, bo od porodu nie miałam jeszcze okresu, niewiem czy miałam dni płodne czy nie. I jestem po cesarce a po niej trzeba czekac 2 lata, kamie piersią sporadycznie. Myslicie , ze mogłam zajsc w ciaze? Co robic?

Gość ale bezmyslnośc
wiesz co to jest test ciązowy?????

mogłaś zajść w ciąże... moja koleżanka zaszła w ciaze od razu po połogu... miedzy dziewczynkami bedzie 10 miesiecy roznicy

wiem co to jest test ciazowy, ale po 48 godzinach zaden test nie pokaze mi czy jestem w ciazy czy nie, zreszta co ma test do tego? !

to tabletkę najlepiej zazyc do 48 H po stosunku po 48 h do 72 juz nie ma takiej siły co wczesniej

Gość agrafka84
idz do ginekologa. jak beda chcieli zapisac na inny termin wytlumacz sytuacje. i ze po cc nie mozesz byc w ciazy.

Gość kobietka w ciąży
autorka raczej wie co to test ciążowy i nie jest tak bezmyślna żeby go robić 3 dni po stosunku. autorko ja bym się wybrała po receptę na tabletkę po... i nie ryzykowała więcej z prezerwatywą. ja zaszłam 7 miesięcy po porodzie w drugą ciążę i bardzo mi psychika siadła bo koszmarnie znoszę drugą ciąże. ale pocieszam się bo termin porodu już blisko i będzie lepiej.