Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerwa miesiączna aseksualnoś

przerwa miesięczna

Polecane posty

tak sie przeraziłam ,ze mogę zajść w ciąże ,że miesiąc juz zero pieszczot itp. z moim Skarbem ..on wytrzymuje to dzielnie ! śnią mi sie niemowlaki ..w koszmarach ech:/ oczywiście ja byłam dziewicą i seks był to były właściwie początki ..zdarzylo sie to z 4 razy z tym ,ze ten ostatni był naprawdę fajny tylko ,ze ja zabiłam cały klimat ..ech i mojemu opadł .. zaczęłam pytać czy prezerwatywa jest czy sie nie zsuneła w każdym badz razie nigdy chyba nie doszedł w ten sposób fakt przeraziłam się jak mi powiedzial ,ze on nie wie ,ze lepiej nie spuszczac sie w środku ! i teraz wolę abstencję seksualna mieć ..!!! nie chce zażywać tabletek anty.., a z ta prezerwatywą co wtedy jak peknie jak spadnie i się zawartość wyleje ??? teraz mi sie okres spóxnia jestem wystraszona na maxa .. własciwie to tak jakbym sie zrobiła aseksualna ..a spoczatku naszej znajomości dość intensywnie sie pieściliśmy ech .., !!!! jest nam dobrze seks wcale nie jest najważniejszy .. ale ... może PATENTEXA KUPIĆ .... mam dobrego chłopaka wyrozumiałego kochanego .., ! chcialabym z nim sie kochać ale jak sobie pomysle o dziecku to mi wogóle się odechciewa ! tak sie chciałam wyzalić dziękuje!

W ciązy jesteś, napewno!!! Nie slyszałas, ze przez prezerwatywe rowniez są ciąze, i to co najlepsze, to Twoj partner nie musi sie spuscic.

Dodam, ze mam 27 lat, z moim chlopakiem stracilam dziewictwo w tym roku.