Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zroozzppaaczzoonna

chlopak zapytal mnie gdzie ja mam piersi

Polecane posty

Gość zroozzppaaczzoonna

spotykam sie z chlopakiem od pol roku. Wczoraj po raz 1 zobaczyl mnie bez stanika. Mam rozmiar 75 B i nosze usztywniane staniki. Jak zdjal mi stanik to zapytal gdzie sa moje piersi ? bo w staniku na wieksze wygladaja. Mial niezadowolona mine i powiedzial ze myslal ze mam duzo wieksze piersi

Gość MichelleAA
to po co z takim wieśniakiem kręcisz, przecież to dramat:O

Ach, te oszukańcze push-upy ;-) A ty jakbyś się czuła, gdyby okazało się, że twój chłopak nosi w spodniach skarpetkę, żeby jego "sprzęt" wydawał się większy? :-D Co oczywiście nie zmiania faktu, że twój chłopak mógł sobie darować takie komantarze.

Gość wygląda na to że z kultura
u niego na bakier. Posłałabym go na drzewo jak najszybciej. Albo stwierdziła szybko u niego zanik penisa

Gość bo nie mam czarnego
hehehehehe. przepraszam, ale nie wiem co innego napisac :D:D:D

Gość zroozzppaaczzoonna
ja nie nosze push upów . Tylko usztywniane . Nie ma w nich gabek.

Gość zroozzppaaczzoonna
a zapomnialam napisac jedna rzecz. Powiedzial mi ze jego byla nosila tez usztywniane staniki 75 b i miala duzo wieksze piersi. Moze dlatego wlasnie myslal ze bede miala takie jak ona

Gość wygląda na to że z kultura
to niech wraca do "onej" jak mu coś nie pasuje!!!

Gość nie martw sie
Sa mezczyzni, ktorzy nie patrza na rozmiar piersi, tylko na to co masz w glowie. Ale twoj chlopak na pewno jeszcze nie jest mezczyzna, wiec szkoda slow. A moze to tylko takie jego pierwsze wrazenie. Moze pokocha twoj maly biust. Ja mam taki sam rozmiar jak ty. W szkole zawsze chlopcy smiali sie ze mnie i kazali kupowac masc na pryszcze. Dlugo bylam zakompleksiona. Teraz mam dwojke dzieci i moje piersi nie sa obwisle. Tak ze, zobacz pozytywy w tym, ze masz male piersi.

75B to najczęstszy źle dobrany rozmiar. Dlatego jej 75B było większe niż Twoje. Jakie masz wymiary (ciasno pod biustem na wydechu i luźno w biuście)?

Gość nie martw się- mój
mężczyzna jak jeszcze nie byliśmy ze sobą stwierdził(byłam ubrana oczywiście, wiec jestem ciekawa co by było jakby mnie widział wtedy nago hehe): "piersi to mogłabyś mieć większe, ale oczy masz piękne" :P To miał być komplement według niego :D Wtedy jeszcze nie myślałam nawet że kiedyś będziemy razem, ale teraz mu to nieraz wypominam - twierdzi, że i tak mu sie podobam, a gdybym miała wieksze piersi to wyglądałoby to nieproporcjonalnie...Próbuje się tłumaczyć :D domyślam się, że wolałby gdybym miała większe piersi, ale i tak mu się podobam

Gość zrozpaczonaaaa :///
75 pod biustem , 90 w biuscie

Gość aaavaaa
zdejmij mu spodnie, spójrz na jego sprzęt, potem jemu w oczy i spytaj: - a gdzie Twój penis?!

Gość mój sprzęt
http://img220.imageshack.us/my.php?image=penisok3cmzforum21406zc4.jpg i co Wy na to? Nieważna długość lecz długość/czas stania!!!! Do stymulacji łechtaczki wystarczy 2,5cm, gdyż leży ona właśnie tyle poniżej spojenia łonowego. Owszem im większy penis tym lepsze doznania, ale skoro takim można orgazm wyzwolić, więc o co biega? Trzeba się cieszyć tym co się ma.

Gość Francaaaaaaa
Znam to uczucie, chłopak też mi na początku powiedział tekst tego typu, miałam rozmar 70A, o ile dobrze pamiętam... Pozniej twierdzil, ze je kocha, ale wolalby troche wieksze;/. Miałam kompleksy, a on mnie jezcze dobił... Teraz już mi przeszło, bo piersi urosły mi do 70D, wiec widze, ze naprawde mu sie podobaja.