Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia Zakłuta

Co zrobic zeby przestali traktować mnie jak wywłokę?

Polecane posty

Gość Natalia Zakłuta

Mam 17 lat mieszkam w internacie poznałam tam fajnego kolesia poszliśmy zajarać trawę i wypić troche piwa ja jak sie Zrobilam ze nic nie pamietam byli z nami jeszcze jego czterej koledzy rano w pokoju Obudzilam sie poszlam do lazienki i zobaczylam krew na majtkach załamałam sie to napewno nie byla miesiaczka tym bardziej ze jestem dziewica a ja nic nie pamietam gdy zeszłam na stołówkę nagle wszyscy umilkli a potem slychac bylo tylko szepty i śmiechy wiem ze wszystkim musieli to wygadac a ja nie wiem co zrobic bylam pijana a bardziej chyba zjarana a oni mnie wykorzystali teraz chłopcy wołają za mna czy tez im Wezme do buzi a wszyscy wyzywaja mnie zakłuta dlatego ze bylam dziewica ja nawet nie wiem czy oni użyli gumki ilu z nich mnie dotykało i w ogole to straszne co mam zrobic nikt mi nie uwierzy ze nie pamietam.

Gość NataliaZakłuta
To żadne prowo to prawdziwa niestety historia cos strasznego nie wiem co robic teraz chyba zostaje mi tylko wyniesienie sie z tego internatu

Niestety takie historię sie zdarzają i to nie musi byc koniecznie prowokacja. Widac jak młodzież jest wyedukowana jesli chodzi o seksualność.

o bidulka... to jak nie umiesz pic , to moze nie pij co ? to wtedy i problemu nie bedzie

A ja akurat wierze w ta historie. Mam kontakt z trudną młodizeżą i wiem co potrafią. Na Twoim miejscu mała udałbym, że to po tobie spływa, albo odważył się na cientą ripostę.

Gość NataliaZakłuta
Nie rozumiesz ze Wzielam tylko kilka łykow piwa bylam zjarana

no to qrwa nie pal, skoro potem jestes zwykłym zbiornikiem na sperme, bo nie wiesz co sie dzieje

Gość NataliaZakłuta
Skad mialam wiedziec ze to tacy zboczency

Gość NataliaZakłuta
Smażony boczniak cienta riposta to co moge im powiedziec

Gość Natalia Zakłuta
Co robic???

Gość leń pachnący
Na miłość Boską,to jest przestępstwo,co ci zrobili ci GNOJE!Dziewczyno,rozumiem,co czujesz,współczuję,sądzę,że powinnaś zgłosić sprawę wychowawcy,ale dyskretnie,tu jeszcze problem,ta trawa i żeby wszyscy nie uznali Cię za "Kapusia",ale pogadaj w zaufaniu z wychowawcą,trzymaj się,jesteś o. k.

Gość Natalia Zakłuta
Na pewno mi nie uwierzą. Tam duzo jest takich dziewczyn ktore *daja*... A ja nigdy nie chcialam tak stracic dziewictwa... Gdybym nie paliła wtedy pierwszy raz w zyciu to napewno im nie pozwoliłabym na cos takiego

hmm tak jak napisał smażony boczniak olej idz do ginekologa sprawdz czy wszystko okej a nastepnym razem to uważaj nie mieszaj trawy z piwem ,wódą

Gość Natalia Zakłuta
Bylam u ginekologa. W ciąży nie jestem. Na szczescie! To straszne. Wiem ze nikt mi w sumie nie kazał ale skad mialam wiedziec ze to sie tak skończy

aha byłaś to dobrze e to mądra z ciebie dziewczynka i olewaj tych kolegów albo nie zwracaj uwagi kiedys przestaną

Gość rura od sracza
teraz musisz kazdemu targnąć gałeczke :)

Gość leń pachnący
Moim zdaniem tego nie można tak zostawić,to są zboczeńcy,przestępcy,nie wolno zostawiać ich w poczuciu bezkarności!potem na ulicy dziewczyna nie może czuć się bezpieczna,bo takie gówno nie poniosło żadnej kary za pierwszy występek!od rzemyczka do koniczka,skąd wiesz,że nie będą mordercami seksualnymi?tu nawet na policję możesz spokojnie zgłosić,nie mów,że nie uwierzą,co innego,jak się puścisz z własnej woli,ale to jest NAPRAWDĘ POWAŻNE PRZESTĘPSTWO.Pozdrawiam

Gość niekompatybilna
w sumie słusznie. Przecież za to jest prokurator. Weź jednego lub drugiego na bok i szepnij słówek kilka o przestępstwach seksualnych i co za to grozi (bodajże do 3 lat? - do sprawdzenia) Roztocz jedemu i drugiemu prespektywę jak to on bedzie brał w pierdlu do buzi.. A reszta internatu.. cóż... skoro jak stwierdziłaś jest tam dużo "dajek", to niedługo powinien wybuchnąć jakiś skandal, przez który twoja historia pójdzie w zapomnienie...

Gość niekompatybilna
Ha, świeżutkie, jeszcze ciepłe prosto z kodeksu karnego: Art. 197. 1. Kto przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza inną osobę do obcowania płciowego, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12. 2. Jeżeli sprawca, w sposób określony w 1, doprowadza inną osobę do poddania się innej czynności seksualnej albo wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. 3. Jeżeli sprawca dopuszcza się zgwałcenia wspólnie z inną osobą, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3.

Gość leń pachnący
Niekompatybilna jest bardzo kompatybilna;-)I mogę się zgodzić.Jesteś fajną,porządną dziewczyną,teraz bym Cię z chęcią przytulił do serca bez żadnych podtekstów erotycznych,trzymaj się,życzę Ci prawdziwej Miłości

Gość niekompatybilna
możesz przypicować, że byłaś na policji, zrobiłaś obdukcję, miałaś pobrany materiał genetyczny... ależ wesołym misiom od razu rura zmięknie!

Gość Natalia Zakłuta
Z pewnością niedlugo bede -gadac- o kims innym. . Tylko ze ja wlasnie sie czuje tak jak chociaz nigdy nie Zrobiłabym tego o trzeźwym umyśle.. A co do policji nie zgłosze tego nigdy! Wstydzę sie Szczegolnie ze to moj pierwszy raz . Dziekuje za słowa otuchy. Juz nigdy nie Pojde z chłopakami (bo mezczyznami ich nazwać nie mozna) gdzies w nieznane miejsce.

Gość natalia ty masz cos problem
z seksem, wszyscy to robia, bo to podstawa, wiec co sie bedziesz martfila co gadaja; zazwyczaj ludzie wiedza swoje najlepiej- cokolwiek z kims robisz, z pewnoscia na 100% on cie posuwa a ty jego. Innych mozliwoci ni ma. Idziesz ulica, posuwasz przechodnia, idziesz do kina- sprzedawce biletow, idziesz do biedronki, zamien slowo z kasjerem i juz mu jedziesz w dupe. wiec najlepiej lac na to co debile gadaja, sami jacys niedoruchani

Gość Natalia Zakłuta
Jestem załamana :( nie jestem przeciez taka jak ona bo z własnej woli bym tak nie zrobila :(

Gość NataliaZakłuta
Jestem załamana :( nie jestem przeciez taka jak ona bo z własnej woli bym tak nie zrobila :(

też wierzę jak boczniak bo mam z tym styczność na co dzień ale nie w tej formie oczywiście. Dziewczyno albo idź do prokuratury i złóż doniesienie o przestępstwie albo zmień szkołę skoro nie podołasz. Ja na ciętą ripostę nie mam pomysłu i raczej bałabym się czy nie nagrali jakiegoś filmiku i nie krąży w sieci