Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzzzzzzzy brzuch

mamy poradzcie mi cos

Polecane posty

Gość duzzzzzzzy brzuch

zawsze mialam plaski ladny brzuch a teraz tragedia;( jestem 4miesiace po porodzie a brzuch mam jakbym byla w 5miesiacu, taki wzdety balon, dawno juz wrocilam do swojej wagi i fiugura bez zarzutu gdyby nie ten brzuchol, nie chodzi nawet o sadełko tylko takie wzdecie w srodku jakbym sie przejadla konkretnie chociaz trzymam diete;(

Gość musisz wzmocnić mięśnie brzuch

Gość duzzzzzzzy brzuch
wszystkie macie zgrabne i plaskie brzuchy bez wysilku? ;(

bez wysiłku to mozna w nosie pogrzebac, a i to nie zawsze. chcesz miec plaski brzuch - zapracuj na niego. ćwicz, cwicz i cwicz. sama dieta niewiele pomoze, bo to nie jest kwestia zrzucenia tłuszczu, a wzmocnienia miesni - a tego dieta nie daje.

Gość Cagy
musisz ćwiczyć. Ogranicz węglowodany i masuj brzucho pod prysznicem. Poza tym 9mcy Ci przybywało, daj sobie drugie tyle na schudnięcie:)

Gość duzzzzzzzy brzuch
bardzo latwo wam owiedziec, cwiczyc-jakbym miala chociaz chwile dla siebie to czemu nie, prowadze z mezem firme, gotuje dla nas i tesciow za to ze u nich mieszkamy, mamy dom w budowie i wszystko sie kreci wokol tego, po za tym dziecko-jak juz znajde chwile to nie mam sil, na kafee siedzialak kiedys czesto a teraz tylko jak dziecko przy piersi;( moze macie jakis sposob, np pas wyszczuplakacy, jakies ziola, herbatki? wygralam kiedys taki pas wibrujacy, moze to by pomoglo jakbym przed snem zalozyla?

Gość jak tak to wspolczuje
jw