Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karooolcia2@op.pl

Potrzebuje kogos kto skonczyl studia z FILOZOFII POMOCY

Polecane posty

Gość karooolcia2@op.pl

Potrzebuje porady kogos, kto skonczyl studia filozoficzne, mam pare pytan odnosnie pracy, ktora mam do napisania. Chce ja napisac sama ale ptorzebuje paru rad... Prosze pisac na karooolcia2@op.pl bardzo prosze!

Gość mały_szu
spadaj

Gość Pisz tu

Gość karooolcia2@op.pl
Tutaj nie chcialabym pisac, bo widac, ze srednio tu z kultura, bardzo prosze o odzew na mailu...

Gość Pisz tu
nie moge pisac maili z pracy

Gość karooolcia2@op.pl
26.O szczególnych własnościach podmiotu zakochanego Taki mam temat, musze na ten temat napisac esej ktory bedzie mial ok 15-20 stron A4. Poszlam do biblioteki, prosilam o pomoc, zostalam olana. Potrzebuje do tego okolo 10 ksiazek. Jak to do cholery napisac? Jestem 1. rok studiow, dlatego naprawde mam problem. Inni kupuja prace a ja chcialabym napisac. Opierac sie musze glownie na ksiazce Rzecz niemożliwa. Fragmenty o pisaniu i kochaniu, Warszawa 2010. Zakupilam ja juz. Poza tymi ksiazkami, jak ta praca powinna wygladac, aby byla wysmienita? Chce sie bardzo postarac ale ptorzebuje wskazowek...

Gość karooolcia2@op.pl
Dopowiem, ze na poczatku roku dal nam do przeczytania Tatarkiewicza 3 tomy 'wstep do psychologii' oraz freuda wsteop do psychoanalizy

jak jesteś na pierwszym roku to lepiej zrezygnuj...po tych studiach nie ma praco... co będziesz robić ? siedzieć i filozofować ? lepiej za coś pożytecznego się zabrać :)

Gość karooolcia2@op.pl
nie jesstem na filozofii. po prostu mam taki przzedmiot...

Gość karooolcia2@op.pl
mam pogrom na filozofii. i dlatego... wiadomo, przeskok z liceum na studia jest ciezki, inni po prostu chca kupic prace ale czy warto? Nie o to chodzi. Dlatego ptorzebuje tylko paru wskazowek...

Gość Pisz tu
dla mnie to raczej temat "na myslenie" raczej majacy cos wspolnego z literatura niz filozofia. Osobiscie nic podobnego na studiach w zyciu nie mialam! Na Twoim miejscu siegnelabym moze do listow Abelarda i Heloizy i do literatury romantyzmu :P mozesz dodac rowniez wiersze i wyciagnac wlasne wnioski

Gość Pisz tu
Rzeczy niemozliwej nie czytalam :P

Gość karooolcia2@op.pl
a czy jakies ksiazki freuda tu sie przydadza? i czy jakies filozoficzne?

Gość Pisz tu
a to juz od Ciebie zalezy

Gość Pisz tu
p.s. tak na marginesie, sadzac po zestawie lektur Dopowiem, ze na poczatku roku dal nam do przeczytania Tatarkiewicza 3 tomy 'wstep do psychologii' oraz freuda wsteop do psychoanalizy masz zajecia z psychologii, nie filozofii

Gość karooolcia2@op.pl
podoba mi sie bardzo pokazanie kogos kto sie zabil dla milosci, co kogos zabil dla milosci i co zmarnowala kogos milosc... Tylko u mnie na roku wszyscy rzucaja sie na tego tatarkiewicz i na freuda.. Jesli chcialabym wlaczyc ktoras z nich to traci ogolny szyk, no bo najpierw pisze tak naprawde o lekturach szkolnych a za chwile wprowadzam cos powaznego... jesli wiecie co mam na mysli ;p

Gość karooolcia2@op.pl
jestem na psychologii ale przedmiot to wstep do filozofii... kurcze wiec to co napisalam bedzie pasowalo?

Gość Pisz tu
podoba mi sie bardzo pokazanie kogos kto sie zabil dla milosci, co kogos zabil dla milosci i co zmarnowala kogos milosc... Tylko u mnie na roku wszyscy rzucaja sie na tego tatarkiewicz i na freuda.. Jesli chcialabym wlaczyc ktoras z nich to traci ogolny szyk, no bo najpierw pisze tak naprawde o lekturach szkolnych a za chwile wprowadzam cos powaznego... jesli wiecie co mam na mysli ;p nie. przetlumacz najpierw na polski

Gość Pisz tu
nawet o lekturach mozesz pisac inteligentnie, zalezy od Twoich umiejetnosci nie wiedzac jaka masz teze i argumenty, skad moge wiedziec czy Twoja praca ma rece i nogi, czy umiesz myslec?

Gość karooolcia2@op.pl
Chodzi o to, ze najprawdopodobniej wstawie ksiazki, w ktorych ktos zabil sie z milosci, zabil kogos z milosci. Wybiore pewnie jakies lektury licealne, bo juz kojarze takie historie. A teraz jesli chcialabym dodac tez ksiazki freuda albo Tatarkiewicza to nie bedzie sie to gryzlo, ze najpierw daje Kordiana a za chwile ksiazki Freuda? Jak je inteligentnie polaczyc?

Gość karooolcia2@op.pl
fakt - oczytana nie jestem, dlatego mam taki problem.

Gość karooolcia2@op.pl
Tatarkiewicz ' Historia filozofii ' wybaczcie :)

Gość karooolcia2@op.pl
dobrze... trudno, dziekuje za pomoc :)

Gość go3a
Witaj Karolcia! Ja jestem na V roku filozofii, jednak nijak nie potrafię zrozumieć, co Tatarkiewicz ze swoją Historią Filozofii mógłby Ci pomóc w napisaniu eseju o miłości...