Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leczo*

Jakich używacie kremów na twarz????

Polecane posty

Gość mammmmmma
spermatozol jest najlepszy, zadne Diory (sory jagoda) ani vichy (totalne gó**) nie zdaja egzaminu a sperma darmowa i jeszcze przyjemnie :)

Gość annajeje
a ja uzywam z AVONU takie i bardzo dobre:D

Gość jaki zarozumialec
z tej mi małej ! 162 cm to idealnie do obcasów ? Jak dla kogo karzełku :classic_cool:

Gość akuracikkkk
Ziaja nuiestety ale ma same parabeny!!Przeczytaj sobie!Dla mnie to syf największy! Natomiast ja mam naczynkową skórę,więc używam kremów na bazie wyciągu z róży, aronii (np Lavera jest świetna,ale droga, ponadto z tańszych krem Aronia ). NAtomiast pod oczy muszę mieć olejek z róży z Chile i serum z Avene! Uwielbiam naturalne komsetyki,kupuję jedynie z Indii, bądź ze stronki helfy.pl.

Gość czarodziejka z florencji
Avon ma jedną wadę nie wchania się całkowicie zostawia na twarzy taką tłustawą warstwę. O ile na noc to nie przeszkadza to pod makijaż jest katastrofą. Uzywałam i Vichy i Roc i la Roche. Ostatnio mile mnie zaskoczył Olay regenerist. Lekki delikatny wchłania się błyskawicznie. Przyjemność stosowania z delikatną nutą zapachową. Kupiłam bo była promocja i jestem naprawdę zaskoczona.

ja używam ziaja kozie mleko masło kakaowe HERBIKAPLANT KREM ODŻYWCZO-KOJĄCY OLEJ AWOKADO jak dla mnie super jeszcze toleruje firmę lirene po innych strasznie mnie szczypie twarz

Gość ja też mam cerę naczynkową
i cholera, po większosci kremów mam twarz w plamach, które znikając wysuszaja mi skórę okropnie :o a próbowałam już wielu firm z ziaji krem z serii właśnie do cery naczynkowej mi podchodzi jedynie, ale słyszałam, ze nie jest właśnie za ciekawy i juz nie wiem kogo słuchać Emolium czy Emolient - też nic mi po nim nie było, ale konsystencja nei bardzo Iwostin do cery wrażliwej- tak jak to wyżej Myślałam o Lirene, używał ktoś? - szukam czegoś w granicach 20-30 zł, nie mam 3 stów na krem :o

Gość abcdefghijklmmm
ja kiedys uzywałam ten Lirene do cery naczynkowej , taki w jasno rózowym opakowaniu i byłam zachwycona. To było pare lat temu , i najdziwniejsze jest że wtedy miałam cere naczynkową (tak mi powiedziła kosmetyczka) a teraz nie mam :)

Jak można mieć cerę naczynkową a później nie mieć?:) Ja używałam Lirene do cery suchej czy jakos tak- nawilżający - konsystencja fajna, ale plamy były :o

Krem za 10zł czy za 300zł to nie ma znaczenia najlepiej pić dużo wody, jeść masę ryb, herbatka zielona, witamina C plus jako uzupełnienie kremik i mamy twarz bez zmarszczek no chyba, że ktoś ma genetyczne jakieś uwarunkowania niekorzystne dla skóry.

Gość abcdefghijklmmm
no własnie :) parę lat temu robiły mi te pajaczki na twarzy , nie dużo ale tak np. na policzku obok nosa, a teraz nie mam .

Zniknęły same? Ja też sobie wyhodowałam ładnego pajęczaka na lewym polliczku, na prawym sie robi, bez lasera się pewnie nie obejdzie żeby to zlikwidować...:o tym bardziej sie dziwie ze Tobie same zeszły! Wcześniej mogłam używać różnych kremów, a teraz...

Gość Lue
avon radiance total plus ;) baaardzo jestem zadowolona, a skórę mam dość wymagającą. rzecz jasna --> krem na dzień.

Gość Lue
Solutions radiance total plus - zapomniałam dodać ;P

Luca Brasi to samo miałam napisać, jeśli je sie syf to żaden krem nie pomoże, dieta to podstawa wyglądu-krem to tylko mały dodatek

Gość A w ciazy jakie kremy unikac?
Czy raczej mozna smarowac sie wszystkim, co przedtym? Przed ciaza mialam , choc jestem grubo po 30tce, skore tlusta i z zaskornikami, to stosowalam krem z AHA, a teraz w ciazy cera sie poprawila, ale zeby juz go wykonczyc, to czy AHA nie jest szkodliwe?

Gość majowa to ja
Ja uwielbiam kremy Dermiki,są rewelacyjne:)

Gość doA w ciazy jakie kremy unikac
jak bylam w ciazy to kiedys trafilam na ta liste: http://luskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm Tam jest troche o szkodliwosci substancji zawartych w kosmetykach, nie wszystkie sa najgorsze ale niektorych warto unikac w czasie ciazy i podczas laktacji

Gość doA w ciazy jakie kremy unikac
do osoby z naczynkowa cera powyzej-ja uzywalam Lirene do cery naczynkowej kilka lat, calkiem dobrze mi sluzyl :)

wiadomo,zdrowe odzywianie to podstawa,ale jak to bylo w moim przypadku kilkanascie lat palenia,ciezka choroba i zwiazany z nia stres zrobilo swoje,wiec teraz bez dobrego kremu ani rusz.

Gość A w ciazy jakie kremy unikac?
pomaranczo, dzieki wielkie za linka ze skladnikami kosmetykow, jest super!

O masakra to chyba jasne że używa się takich kremów jaką ktoś ma cere... o to nie trzeba pytac ludzie...:/ to każdy głupi wie... ale temat żal...

clinique jest drogi ale mam po nim skore mieciutka jak nigdy no i pozatym moja skora ma tendencje do przetluszczania, a krem to bardzo zniwelowal :)

Gość każda skóra jest inna
ja używam AA Oceanic dla 30-tek (szara nakrętka), czasem ten dla skóry atopowej. Dobry dla mnie jest lirene dla cery naczynkowej - odżywczo-witalizujący, ale sa dni, kiedy nie nawilża dobrze (wygładza fajnie, ale skóra szybko go spija).

Gość barnaba198834
ja polecam i dla mam, i dla dzieci ten krem - http://decubal.pl/produkty,face_cream.html jest bardzo delikatny, bezzapachowy, a więc nadaje się też dla alergików. mnie bardzo pomaga, nie mam już suchej skóry, a i mojemu maluszkowi ładnie pielęgnuje buzię.