Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina299

Bakterie w nasieniu POMÓŻCIE!!!!

Polecane posty

Gość malina299

Witajcie. Proszę was o interpretację wyników mojego męża. Strasznie się nimi martwię. Nie wiem czy mamy szanse na zostanie rodzicami naturalną metodą? Czy w naszym przypadku lepsza byłaby inseminacja? Oto wyniki: Liczba plemników: 53,6 mln/ml Ruch progresywny szybki: 20% Ruch progresywny wolny: 20% Ruch w miejscu: 10% Brak ruchu: 50% Morfologia prawidłowa: 5% Morfologia patologiczna: 95%. Leukocyty: 12,0 mln/ml (CHLAMYDIA) Mąż zażywa L-karnitynę, Androwit, Cynk, Paraprotex. Czy plemniki patologiczne, ruchliwość mogą się poprawić po wyleczeniu bakterii? Czekam na odpowiedź co wy o tym sądzicie?

Gość Olka;(
niestety to HIV

Gość Fafinette
a ta pani w laboratorium to liczyła te plemniki po kolei? chyba musiała je ustawić w szeregu:classic_cool:

Chlamydia zasadniczo nie atakuje plemników samych w sobie. Oczywiście twój facet powinien się wyleczyć, ale tak czy inaczej to ma badziewne nasienie.

Gość lopae
wyniki świadczą o tym, że miał wcześniej wytrysk. ciekawe z kim się stukał, albo może marszczył kapucyna

Ich się nie liczy ręcznie. Robi to elektroniczny automat sprzężony z mikroskopem.

Gość Camerun
to on przed badaniem walił sobie konia i spuścił się do probówki?

Gość Fafinette
a ja myslałam, że ręcznie, że przesuwa sie je wykałaczką :classic_cool:

Jeżeli 95% plemników jest genetycznie uszkodzonych, to straszny dół. P.S. Wyniki nie świadczą o tym że niedawno miał wytrysk, jak ktoś napisał. O tym mogła by świadczyć ogólna objętość nasienia, ale ta nie została podana.

To ty nie wiesz jak się pobiera nasienie do badania ? Facet musi sobie zwalić i wytrysnąć do pojemniczka.

Gość Camerun
myslałam, że jakaś laborantka robi konkretnego lodzika, ale bez połyku

Gość malina299
MYŚLAŁAM, ZE MAM DO CZYNIENIA Z POWAŻNYMI LUDŹMI!!!! MYLIŁAM SIĘ. OBYŚCIE MIELI KIEDYŚ TAKI SAM PROBLEM TO BY WAM ODECHCIAŁO SIĘ TAKICH GŁUPICH ŻARTÓW!!!!