Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WOJTEK1,9

Czy takie są?

Polecane posty

Gość WOJTEK1,9

Czy są jeszcze delikatne i czułe kobiety? Mam taki problem,że właśnie z taka chciałbym się związać ale czy takie są? ...

Gość fsdvh6r i
ja jestem czuła, delikatna i wrażliwa... mam duszę romantyczki. takie dziewczyny istnieją, ale trzeba wiedzieć gdzie ich szukać ;) na pewno nie na dyskotekach i w klubach

Gość WOJTEK1,9
a gdzie byś radziła szukać?

Gość WOJTEK1,9
tak wo ogóle to źle,że takiej akurat szukam?

bardzo zle jak masz 19 lat to powinienes wyszalec sie na lachociagach bo te delikatne i czule sa niechetne do robienia loda

Gość małaMAJA30
sperminator jsteś powalony na maksa

Gość fsdvh6r i
rozejrzyj się wkoło siebie, na pewno jakąś znajdziesz. Nie wiem gdzie można konkretnie szukać; ja oprócz uczelni, pojawiam się w kilmatycznych kawiarniach, chodzę na spacery po mieście i parku, od czasu do czasu pójdę do teatru czy na jakąś wystawę... To wszystko zależy od tego jakie kto ma zainteresowania, bo moja koleżanka, która też jest raczej romantyczką, bardzo interesuje się sportem, więc najcześciej można ją spotkać na siłowni, basenie albo ściance wspinaczkowej. Wszystko zależy od osoby ;)

Gość WOJTEK1,9
sper...cos tam.Mnie nie interesują takie dziewczyny o których mówisz...

wypraszam sobie, jestem po prostu szczery i dobrze chlopakowi radze bo pozniej bedzie beczec ze mu dupy nie chce dac czy loda zrobic

Gość WOJTEK1,9
Dla niektórych "terminatorze" jest ważny-sex oralny jak mówisz a dla innych uśmiech,słowa itd każdy jest szczęśliwy w swoim przedziale

Gość małaMAJA30
sperminator! ty to tylko o jednym -jakis nie wyżyty jesteś czy co?

gowno prawda tez mialem 19 lat i wiem oczym mysli sie w tym wieku a na uczuciowego lachona nie zaliczysz

Gość WOJTEK1,9
mam gdzieś twojego lachona:D Mam tylko problem z tym,że jestem inaczej odbierany:D Heh mnie lachony nie interesują tylko dziewczyny najlepiej inteligentne bo lubię rozmawiać:D

Gość małaMAJA30
Wojtek ma na mysli poznanie normalnej dziewczyny a nie lachona do zaliczania, lodów itp

Gość małaMAJA30
Ty sperminator nie doradzaj lepiej Wojtkowi -to nie ten poziom dla ciebie.

Gość olaś
już cie lubię:D myślałam, że tacy normalni faceci, którzy nie myslą tylko o jednym nie istnieją! a romantyczne, wrażliwe dziewczyny są, ale nie znam żadnej z takich, która by nie myślała o sprawach, które podobno cie nie interesują:D

Gość fsdvh6r i
Wiesz sperminator, nie każdy jest takim niewyżytym seksoholikiem jak ty, więc może się nie wypowiadaj w tematach, o których nie masz pojęcia. I niech mnie Bóg chroni przed takimi facetami jak ty. Już wolałabym zostać do końca życia dziewicą i starą panną niz związać się z facetem twojego pokroju.

wiesz pisac to ja moge np ze powinien ja zapraszac na romantyczne kolacje, pisac wiersze itd wszystko ok ale w tym wieku nie oszukujmy sie chlopak mysli tylko aby se bzyknac i to jest normalne bo do momentu pojawienia sie obraczki i potomka musi sie wyszalec

Gość WOJTEK1,9
dziwny jesteś koleś

Gość WOJTEK1,9
tzn na te czasy może nie dziwny ale gadasz trochę jak konserwatysta fizjologiczny:D A wiersze hmm no pisałem też sobie mam jeszcze nawet 2:D