Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzeczny1981

rozstanie

Polecane posty

Gość grzeczny1981

Czemu dzis wiekszosc kłótni młodych małzenstw konczy sie ucieczka do swojego rodzinnego domu? czy kazdy mały czy tez duzy problem nie powinien byc rozwiazywany razem a nie uciekac od problemu po najmniejszej lini oporu? Po co sa przysiegy na dobre i na złe itd? Jedyne rozwiaznie po slubie to sie ozenic i za granice uciekac i tam zakladac rodzine i wtedy zada ze stron nie bedzie uciekala do mamusi czy tatusia

Gość teska888
a co uciekła Ci do Mamusi?

Gość arnika n1
Bo niektórzy nie dojrzali jesze do malzenstwa ,dla tego uciekaja do rodziców. Czasami jednak jest to jedyna droga ucieczki , jezeli jest bardzo bardzo zle. Moja tesciowa zawsze mawia ze jak jedna polowka jablka jest zdrowa i piekna to druga musi byc zgnita( ha ha nie wiem moze jej o mnie chodzilo)

No właśnie, dlaczego ludzie tak szybko rezygnują. ślubował miłość, wierność, w dobrej i zlej wioli i co, porzucił, zostawił, wyprowadził się i powiedział, że już nie kocha. A ja chcę walczyć, kocham, ale nic nie mogę zrobić :(

Gość arnika n1
a ja moge dodac ze to nie zawsze sa kobiety , w moim przypadku to byl maz , zwial do mamusi gdy przychdzily trudne chwile, gowaniarz nierozgarniety emocjonalnie.

Gość grzeczny1981
mlodzi ludzie nie maja odwagi spojrzec sobie prosto w oczy i nie wazne jaki to problem czy duzy czy maly czy nawet wielki jak gora lodowa - ludzie dojrzejcie pierw do malzenstwa a nie na pokaz sie zenic itd Po to tworzycie rodzine zeby razem pzejsc przez zycie - nie zawsze jest jak w bajce ladnie i kolorowo ale starajcie sie rozwiazac i rozmawiac ze soba caly czas i nie uciekac jak najdalej bo zaden problem sam sie nei rozwiaze WIEC WRACAC DO SWOICH POLOWEK i sie godzic

Gość grzeczny81
i wez uwiesz w zycie ...