Loretta56 0 Napisano Listopad 3, 2010 Sraramy się z mężem o dziecko.Od 10 d.c do 12 d.c dwa razy dziennie a 13 d.c tylko raz rano.14 d.c rano robiłam test owulacyjny i nie wykazal on wzrostu LH (robie testy Clearblue cyfrowe dwa razy dziennie)wieczorem wykryl LH po poludniu przed wzrostem bolał mnie jajnik.15 d.c rano i wieczorem ponownie wzrost LH i bol jajnika po poludniu i wieczorem a 16 d.c rano test juz nie wykazał ponownego wzrostu LH.Mam pytanie.Kiedy nastąpiło jajeczkowanie i czy możliwe że mogłam zajść w ciąże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anetka1990 0 Napisano Listopad 3, 2010 Idz najlepiej do lekarza i opowiedz mu o tym wszystkim że masz problem z zajściem w ciążę. Zleci ci badania i wszystko wytłumaczy,dziewczyny na forum nie wiele ci pomoga,bo każda z nas ma inny organizm! ja zaszłam w ciążę w 7 dniu cyklu,a to wydawało się że są to dni nie płodne także najlepiej porozmawiać ze specjalistą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MysiaTygrysia 0 Napisano Listopad 3, 2010 Jajeczkowanie miałas wtedy, gdy bolal Cie jajnik. Szczere mowiac ja rowniez kupilam kiedys testy owulacyjne - nie wykazaly kompletnie nic natomiast jajniki mnie bolaly i sygerujac sie tylko tym udalo sie zajsc w ciaze. Testom jednak nie wierze. Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula100 0 Napisano Listopad 9, 2010 hej dziewczyny poniewaz staram sie o malenstwo a @ powinnam dostac 13 lis.pobolewaja mnie sutki piersi troche jak by lekko nabrzmiale,zasinione mam wargi male i duze szyjke mam rozpulchniona nisko zamknieta,a w podbrzuszu czuje lekkie pobolewanie jakby ciagniecie,tempke mam 37,4 mierzylam o 11 rano,a sluz mam taki bialawy ale nie gesty tylko rzadszy i sporo go jest.moge byc w ciazy bardzo bym chciala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmmmmiiiiiiii Napisano Listopad 9, 2010 paula100 temp.mierzy sie rano zrób test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula100 0 Napisano Listopad 9, 2010 hej robilam negatyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loretta56 0 Napisano Listopad 13, 2010 Cześć ja robiłam sobie wczoraj test i wyszedł pozytywny a jeszcze cztery dni temu był negatywny.Bolą mnie od paru dni piersi a od trzech brzuch.Śluz mam od ostatnich dni płodnych cały czas.Dzisiaj rano było mi niedobrze ale obeszło się bez wymiotów.Gin powiedział żebym zadzwoniła do niego w czwartek.Trzymam kciuki Paula za Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula100 0 Napisano Listopad 15, 2010 hej dziekuje ci ale wczoraj dostalam @ niestety jestem zalamana znowu musze czekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula100 0 Napisano Listopad 15, 2010 ile wam kobietki zajelo starania o malenstwo ilw miesiecy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loretta56 0 Napisano Listopad 15, 2010 Paula mi zajelo 2 miesiące,za pierwszym jak i za drugim razem. Pomagałam sobie testami owulacyjnymi.Polecam Clearblue cyfrowe,nie są tanie ale mi pomogły bo nie musiałam wypatrywać tych głupich kresek dopiero kupiłam je w drugim miesiącu przed staraniem.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula100 0 Napisano Listopad 16, 2010 loretta u mnie jest 2 miesiac i bez rezultatu i tez z testami owulacyjnymi.ja tabletki anty nie biore juz od sierpnia.synka poczelismy od odstawienia tabl.w 5 cyklu ale nie obliczalam wtedy dni plodnych.a teraz obserwuje sie szyjke itd.i wiem kiedy mam dni plodne.na dodatek mam tylozgiecie macicy,i nie wiem co bym mogla zrobic by plemniki mogly byc blizej szyjki???czy lezec na plecach,na brzuchu niewiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość legniczanka22222 Napisano Listopad 16, 2010 paula najepiej rób świece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paula100 0 Napisano Listopad 17, 2010 no tak,dzieki za rade.a sluchajcie mam pytanie do was z innej beczki ostatnio czytalam w gazecie ze dziewczyna chciala zajsc w ciaze poprzez inseminacjie domowa tzn.gyy partner szczytuje w ustach ona biegnie do lazienki,i sobie aplikuje nasienie strzykawka,jestem w szoku,powiedzcie to wogole jest realne zeby tak zajsc??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach