Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeewelinkaa

problemy z niemowlakiem

Polecane posty

Gość eeewelinkaa

witajcie! mam problem z córeczką, ma 2 miesiace juz skonczone idzie jej teraz trzeci.... od urodzenia ona nie chce spać! tzn : jak ją wykąpię to w nocy śpi i nawet na nocki nie narzekam, ale jak juz sie obudzi o 6stej rano albo o 5tej to juz nie śpi cały dzien az do wieczora! i nie wiem dlaczego nie chce spać, bo jak wstanie nad ranem okolo 6stej to dam jej mleczko, zmienię pampersa , ma sucho, nie ma kolki bo by sie darła jakby miala kolkę, a to jest tak że wszystko przy niej zrobię i wł0że do lóżeczka i lezy spokojnie 10-max 15minut i zaczyna sie placz więc biore ją na rączki to sie uspokoi, znow klade do łozeczka i lezy chwilke spokojniepotem krzyk... wiec wkładam ją do leżaczka-bujaczka z wibracjami to w nim moze siedziec do 40min potem marudzi bardzo wiec trzeba ją cały dzien na rękach nosic.... albo na poduchę duiuża klaść i na kolanach trzymac... porażzka....:(((( nie wiem co robic, polozna powiedziala że to nerwowe dziecko i tyle.... aa i dodam jeszcze że karmię ją wtedy gdy chce czyli tak co 2,5 co 3godzinki daje jej tyle az nie przestanie pić (mleko modyfikow.). daje jej herbatke uspokajającą z melisa i koper wloski ale nie pomaga... bujanie w wózku ją denerwuje, a na spacerach śpi ale nie moge chodzic po podworku calymi dniami z wozkiem tym bardziej ze bedzie zima...

Gość i kogo to?
🖐️