Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z rodziną najlepiej na zdjęciu

Moja koleżanka została wyrzucona z domu przez swoich rodziców!!!

Polecane posty

Taa a myślicie że jej rodzina zachowuje się w porządku? Niestety nie, ja spróbuje jej pomóc jak tylko moge bo nie dam rady już patrzec na to co ją spotkało. Nawet jak chciała odwiedzic syna to nie została wpuszczona do swojego rodzinnego domu.

Gość magdalenkaaaaaaaaaaaaaaa
nie wiem co mogłabym doradzić....... Dziecka pewnie nie dadzą rodzice, zresztą i tak nie ma dokąd go ze sobą zabrać...... może są jakieś organizacje które pomogą? Zaczęła się prostytułować.... problem z samokontrolą wobec dziecka niczego nie usprawiedliwi...... Kiepsko to wygląda..... Ona musi coś postanowić...obrać jakiś cel do którego będzie dążyć....

Gość magdalenkaaaaaaaaaaaaaaa
to czy rodzina zaczowuje się w pożądku to już nie należy do naszej ani twojej oceny.....Wiesz jakie jest życie..... Rodzice nie mają obowiązku utrzymywać dzieci, tym bardziej 26 latnich dzieci.......Im większego dostaniesz kopa tym bardziej powinnaś zdać się na siebie.....

Jej jedynym celem narazie jest znalezienie pracy. I jej szuka, ale ma problemy z jej znalezieniem. Jak już pisałam brat mógłby jej pomóc. Wiem że rodzice nie mają obowiązku utrzymywania dzieci, ale udzielic jakiegoś wsparcia, pomocy. I żeby chociaż mogła kontaktowac się z dzieckiem, a nie albo ojciec nie otworzy jej drzwi albo gdy już jej otworzy to mówi jej by mu się więcej nie pokazywała na oczy.

Gość patologiaaaa
i fin!

Gość
na policje skoro jest tam zameldowana moze tam mieszkac a jak jej dziecko zabrali to to sie porwanie nazywa ja bym sie nie piescila na policje i niech jej umozliwia wejscie do mieszkania

Łatwo powiedziec. Tylko że jak ona pójdzie na tą policje to może sama sobie zaszkodzic, ona uderzyła swoje dziecko, prostytuowała się, jej ojciec może to wykorzystac przeciwko niej.

Gość twoja przyjaciolka jest poyeba
na.

Gość głupia jesteś autorko i tyle
ci powiem.

Gość propozycjaaa
Wbrew pozorom prawo jest po stronie Twojej przyjaciolki. Niech idzie na policje, zglosi wyrzucenie z domu i porwanie dzieciaka. Policja przyjdzie i zalatwi sprawe po swojemu.

Gość propozycjaaa
aha i jeszcze jedno, powiedzi kolezance by udala sie jak najszybciej do psychologa bo widocznie ma obnizona samoocene.

Gość ojojokaaaaa
Dziewczyna jest w takich nerwach że ostatnio prawie pobiła swojego 8letniego syna. na to nie ma usprawiedliwienia. przekaż jej, że powinna iść na terapię, jak chce być lepszą matką niż sama ma.

Gość pięknie ją usprawiedliwiasz
ciekawe co by było gdyby mąż cię pobi? czy też byś go tak usprawiedliwiała?

Gość wywal te dziwke ze swojej
chałupy.

Gość do autoreczkiiiiii
Przykra sprawa. Widocznie dziewczyna nie sprawdzila sie, ani jako corka, ani jako matka. Postar sie z nia naprawic jej bledy, a rodzina, kiedys napewno przyjma ja z powrotem. Pisalas ze jej matka jest alkoholiczka? To kto wychowa jej dziecko? ojciec? dziadek ma wychowywac wnuka!? mezczyzni sie do tego nie nadaja.

Gość assseee
Ja na miejscu kolezanki poszlabym na policje.

Gość assseee
Ja na miejscu kolezanki poszlabym na policje.

Gość ben menia
POYEBANA TA TWOJA PRZYJACIOLKA A RODZICOW ONA MA JESZCZE GORSZYCH.