Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susana ami

jak poderwać aptekarza?

Polecane posty

Gość kgjfijfjifk
a ja wlasnie kupilam starter i chce mu smsa wyslac

Gość susana ami
smsa to powinien mi wysłać aptekarz :D

Gość kgjfijfjifk
k.... nie wiem co mam robic :( moze to on pisal i zauje

Gość ....Maćka....
po co? dał ci jasno do zrozumienia że nic z tego nie bedzie. Pokaż klase i olej gnoma. Miałam podobne doświadczenie i wiem że nie warto tracic czasu na kogos kto nie ma go dla nas. Pewnie że miło jest gonić za króliczkiem ale czasami nie ma to najmniejszego sensu. Zastanów się czy warto tracić czas dla faceta który zachowuje się jak dziecko i nie ma w sobie tyle szacunku do ciebie żeby szczerze z Tobą porozmawiać i wyjaśnić raz na zawsze o co mu chodzi. Z resztą ja uważam że to że napisał ci że odżyła dawna miłość jest już sygnałem pt "nie chce cię". Wiem że to boli ale minie;)

Gość kgjfijfjifk
wiem :(

Gość kgjfijfjifk
a Ty ile masz lat?

Gość ....Maćka....
lepiej obejrzyj sobie jakąś łzawą komedie romantyczną, porycz, objedz się czekoladą a na koniec zrób sobie relaksującą kąpiel. Będzie dobrze, zobaczysz;) Trzymaj się🌻

Gość kgjfijfjifk
kazdy mi to mowi, lata mijaja i nic

Gość ....Maćka....
ja? 22 i niedawno wyleczyłam się z 'miłości' do gościa który spotykał się ze mną, bynajmniej nie zachowyał się jak kolega i potem przestał się odzywać. Ostatnio zrobiłam z siebie debila: dorwałam go na gg i wypytałam dlaczego mnie olał. Okazało się że był zakochany w innej lasce i do tej pory nie może się z tego wykaraskać a mnie traktuje jak koleżankę. całe szczęście że cała miłość mi już przeszła-gdyby powiedzial mi o tym jakieś 1,5 roku temu pewnie bym się podłamała. Także wiem co czujesz, wiem jak to boli ale grunt to się nie nakręcać na kogoś kto ma nas gdzieś.

Gość ....Maćka....
A Ty ile masz lat? Lepiej poszukaj kogos w realu bo sama widzisz że w necie siedzą tylko ludzie co mają troche nie halo z główką;)

Gość kgjfijfjifk
28 juz :(

Gość ....Maćka....
już? kochana jeszcze masz czasu a czasu żeby założyć rodzinę. Moja mama urodziła mnie w wieku 36lat i dała radę a i ja jestem zdrowa. Skup się na czymś innym to milość sama przyjdzie:)

Gość kgjfijfjifk
wiem, ale znim naprawde myslalam, z ebedzie fajnie, spedzilismy fajne 3m-ce, lacznie 5

Gość ....Maćka....
i super że było fajnie ale się skończyło. Teraz masz co wspominać i możesz wyciągnąć wnioski na przyszłość. Np.: nie wiązać się z kimś kto nie potrafi rozmawiać jak dorosły o swoich uczuciach. Z resztą sama pisałaś że nie za bardzo się wam rozmowa kleiła. Zamknij ten rozdział i wyjdź gdzieś z koleżankami. Albo zapisz się na jakiś kurs. Ja chodzę na spotkania takiej grupy protestanckiej i muszę ci powiedzieć że tam jest tyle feromonów w powietrzu że szok. Co obrotniejsze laski po pare razy wiązały się z facetami z tej grupy:D

Gość kgjfijfjifk
wyslalam, ale zobcego nru :P

Gość susana ami
mam nadzieje, że siedzicie wygodnie :) ZADZWONIŁ :D :D haha, sama w to jeszcze nie wierzę, choć powoli ochłonęłam już :) chyba był trochę zestresowany ( na pewno nie wiecej niż ja), ale zaproponował spotkanie jutro! :D byłam w szoku i sie zgodziłam, ale teraz po pierwsze czy bedzie otwarta jakaś kawiarnia, albo w ogóle coś jutro? a po drugie po przejrzeniu szafy stwierdzam,ze nie mam co ubrać 😭 ale i tak sie cieszę :) szybko się zebrał na odwagę, nie ma co ;)

Gość susana ami
chyba dziś nie zasnę z wrażenia ;)

Gość susana ami
heh, mam nadzieję, ze się uda :) ale podchodzę to całej tej sytuacji z racjonalną rezewrą teraz mnie zastnawia dlaczego tak szybko zadzwnonił, a nie po tygodniu np. jak we wspomnianej wyżej historii ;)

Gość almete
Susana :-) Wyobrazam sobie dzisiejsza noc :-P Sprobuj choc na chwile zasnac, zebys jutro nie poszla z podkowami pod oczami :-) Do swietny znak , ze sie tak szybko odezwal ! Przypuszczam, ze jest solo bo inaczej by musial troche pomyslec czy jest sens sie odzywac i pakowac w jakas niewiadoma. Powinnas jako pierwsze wyczaic czy nie jest z kims zwiazany, inaczej mozesz kiedys tego mocno zalowac.... Ale powiem Ci po cichu, ze cos mi intuicja podpowiada, ze masz szanse na wspaniala przygode ! Fajnie jesli napiszesz co i jak.....:-P

Gość susana ami
wszystko sie juro okaże :) dzięki Wam za taka fajna grupę wsparcia :D rzecz jasna napiszę już jutro jak bedzie po spotkaniu, a umówiliśmy się pod apteką :p

Gość netykyknuulonl
nie sciemniaj

Gość susana ami
O MATKO!! Zaraz sie rozplacze:(:(!!!!!!!!!! napisal ze nie moze przyjsc!! masakra jakas!! :( a ja juz caly dzien zaplanowalam:( myslicie ze naprawde nie może czy sie rozmyslil?????? nie wiem jak ja to przezyje!!! :( napisal: przepraszam cie bardzo ale niestety nie dam rady przyjsc, cos mi wypadlo, sory. RATUJCIE!!Poradzcie co robiec:(:( zaraz chyba ure:(

Gość susana ami
umre* sory rece mi sie trzesa

Gość susana ami
napiszcie cos, wszyscy spią??? moze to dziwne ale chce mi sie ryczec, mam cos mu odpisac?? jestem skolowana:(

Gość almete
wiedzialam, ze nie spisz :-P Oczywiscie, ze moglo cos wypasc ! Przeciez pojawilas sie dzisiaj niespodziewanie i na pewno sie z czyms takim nie liczyl. Teraz do niego nalezy ruch, jesli chce sie z Toba spotkac to zna przeciez numer i sie odezwie , jesli nie to bedziesz musiala go puscic w niepamiec. Napisz moze, ze rozumiesz i jest o.k. i jesli bedzie mial czas i ochote to niech sie zamelduje, pozycz milego dnia i ...wyspij sie koniecznie ! Jesli nie ten, to jakis inny .....ale na pewno gdzies ktos na Ciebie czeka ! :-)

Gość kuku na pniu
Wszyscy jesteśmy skołowani i ręce nam się trzęsą nie mniej niż tobie. Najlepiej napisz mu ze ze rozumiesz ale było by ci milo gdyby tak wziął się w garść i zapodał jakaś alternatywna datę bo przecież my wszyscy czekamy na ciąg dalszy!

Gość susana ami
jesteście!! chwała bogu!! za późno:( napisałam mu tylko trudno i dobranoc, nie odpisał. mam złe przeczucia