Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gatki szmatkii

moj facet ma niewielkiego penisa, ciagle dopytuje, chce pochwal

Polecane posty

Gość gatki szmatkii

mam juz tego dosc, wypytuje o szczegoly, jak mi bylo po 100 razy , czy z innymi bylo mi lepiej itp. zaczynam miec tego dosc, mam ochote wykrzyczec mu, ze ma malego i w lozku jest przecietny...

Gość krokodyl spaw
to na 100% poprawi wasze relacje

Widocznie boi się, że ma za małego penisa i nie sprosta twoim oczekiwaniom. Typowy kompleks facetów.

Gość gatki szmatkii
chyba bedzie coraz gorzej, cholera jakby faceci nie mogli miec standardowych kutasow: powiedzmy 15-16cm

to tak ajk kobiety ciagle chca zeby je chwalic lub dawac kwiaty to tak samo z facetami co maja male penisy trzeba ich ciagle na duchu podtrzymywac i zapewniac ze sie wiekszych nie widzialo a chocby raz sie powie przeciwnie to juz mogila.

Gość gatki szmatkii
moze nagram mu plyte motywacyjna - 8o min opowiadania, ze jest wspanialy

tylko pamietaj zeby nigdy przeniugdy nie dac mu szkla powiekszajacego w prezencie bo od razu mu sie skojarzy

mój też ma niedużego, ale mówię mu że jest zajeebisty, bo mogę polizać jajka trzymając go w buzi i się za bardzo nie ksztusić :)

Gość onnaa 20
a ile ona ma cm?

Gość mój facet _)
tez nie ma duzego tzn. przecietnego i krzywego a mimo to uwielbiam go i sliczniejszego ,leszego w zyciu nie widzialam :P kocham sie z facetem a nie Jego fiutem :P

Gość Waldek5000
Powinnaś mu wyznać całą prawdę. Nie wiesz co dla niego jest naprawde ważne i nie dowiesz się dopóki nie powiesz mu jak jest naprawdę. On jest dorosły i sam wie, co jest dla niego najważniejsze.

Gość Waldek5000
Na kłamstwie nie zbudujesz szczęcia. W takch sytuacjach trrzeba mówic prawdę prosto w oczy

Gość Waldek5000
Inaczej nie da Ci spokoju. On już wie,że kłamiesz, tylko jeszcze nie ma na to dowodu.

99% aktywności podczas seksu wykazują mężczyźni. [w małżeństwie] 99% aktywności podczas seksu wykazują prostytutki. [w pracy] facet też ma ochotę tylko poleżeć.

Gość Waldek5000
Petrol, nie chodzi o ulżenie, ale normalna ludzka przyzwoitość. Jesli pyta non stop, to chce wiedzieć i nie masz prawa go okłamywać, nawet jesli to będzie oznaczało koniec. Powtórze- on sam wie najlepiej co jest dla niego wazne.

najlepsze z tego wszystkiego to że cm są nieistotne tylko prawdziwa miłość ,rozmowa ,szacunek dla 2 osoby

Gość Waldek5000
Istotne jest to, co jest istotne dla tego pana. Ty tego nie wiesz.

Gość Waldek5000
Poza tym są istotne, ale nie najistotniejsze

Gość trzeźwy
nie mow prawdy!!! to nic nie pomoze. Jesli chcesz go zatrzymac, powiedz, ze niewazna wielkosc, jest Ci z nim super itd. A jesli cienki jest w łożku, to sugeruj w trakcie co powinien robic mowiac np "to robisz ekstra, ale sprobujmy tak....." itd. Tylko taka droga. Jesli chcesz sie go pozbyc, powiedz ze ma za małego dla Ciebie i po sprawie. Odejdzie na bank:)

Gość Waldek5000
:)

Gość Waldek5000
Powiedz prawdę. Zreszta jesli stwierdzisz, że wielkość nie ma znaczenia , to przyznasz ,że on ma małego. A nie ma na świecie faceta. który uwierzy,że mały mężczyzna z małym penisem może świetnie posuwac. Poza tym jemu z pewnoscia bardziej chodzi o uznanie dla rozmiaru , a nie umiejetności. Będzie Cię męczył i kiesyś sie przyznasz. Byc może sama wykrzyczysz mu to kiedyśw złości. A wtedy będzie sajgon , bo nie dość ,że uświadomisz mu ,że ma małego i jest kiepski, to jeszcze okaże się,że w ważnej dla niego sprawie okłamywałaś go całe zycie.

Gość Waldek5000
Trzweba być mało bystrym ,żeby tego nie wiedzieć.

Gość 87jk
moim zdaniem twoj mozg jest uszkodzony...

Gość Waldek5000
:)

Gość Waldek5000
Nie interesuje mnie zdanie osoby, która nie ma zdania w sprawie głownego watku

Gość kontakt
jak masz kompa w domu to mu pokaz stronke z ;Small Penis Mix1:niech sobie pooglada izrozumie wszystko tak myske

Gość bzdury Waldek
glupoty gadasz Czesto im wiekszy penis tym facet gorszy w lozku, bardziej leniwy, gdyz uwaza, ze jego rozmiar zrobi za niego wszystko. Kobieta powinna sie czuc zaszczycona, ze taki wogole na nia spojrzal. Natomiast facet z mniejszym lub przecietnym penisem, albo bardziej sie stara w lozku, zeby babke zadowolic, albo nie stara sie wcale, poddaje sie na starcie. W kazdym razie, to jak sie bedzie zachowywal w lozku, zalezy od charakteru. Autorko, znasz swojego partnera lepiej od nas, bedziesz zatem lepiej wiedziec czy, i w jaki sposob o tym powiedziec.