Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WhiteLunar

W biurach pracują wyjątkowo nieciekawi mężczyźni

Polecane posty

Gość WhiteLunar

O ile mogę ich w ogóle nazwać mężczyznami... Różowe/fioletowe sweterki, wygładzone włoski, obcisłe spodnie, często opaleni i nakropieni od stóp do głów mdłymi perfumami. Jak patrzę na tych gogusiów, to zastanawiam się gdzie się podziali prawdziwi faceci, z potem na czole, zadrapaniami i zarostem ?

Gość cruell von lex
jaka praca takie środowisko pewnie sama jesteś lalunią biurową w mundurku

Gość anyzona
chyba na kiepskie gatunkowo biuro trafilas:P u mnie takich jak opisalas nie widac.. a do dyspozycji 30 pieter:)

Gość nie zapomniany,tylko
sa ale to starsze roczniki

Gość WhiteLunar
Chyba wyjechali na długie wakacje, a zastąpiła ich banda lalusiowatych kosmitów, którzy stukają w klawiaturę tymi delikatnymi paluszkami...

Gość WhiteLunar
Nie jestem lalunią z biura, ale znam takiego jednego chłopaczka, który jest właśnie takim gogusiem i pracuje w księgowości.

Gość anyzona
WhiteLunar wspolczuje ci bardzo w takim razie. Ale powaznie, nie zaobserwowalam takich wynaturzeń u siebie.. poza tym faceci w garniturach zawsze wygladaja lepiej wiec moze nie zwrocilam uwagi.. ciekawe jak sie nosza po pracy..:P

Gość cruell von lex
a co masz ochotę na menela zajmującego się tobą na biurku , czy jak?

Gość WhiteLunar
Nie menela, ale prawdziwego, fajnego mężczyznę, który ubiera się po męsku i tak też się zachowuje.

Gość super ciacho ;)
Tacy chłopcy pracują na budowach droga pani.

Gość WhiteLunar
U mnie w pracy niestety coraz więcej takich osobników. Już nawet pomijając ich styl ubierania...do szału doprowadza mnie bijąca z ich zachowania sztuczność i udawana słodkość, drażnią uśmieszki...

Gość WhiteLunar
Chyba masz rację, choć nie miałabym nic przeciwko, żeby intelektualiści postawili na bardziej męski styl ubierania.

Każdy może być jaki chce, a Ty nie masz prawa oczekiwać, aby ktoś sprostał twym oczekiwaniom.

Gość WhiteLunar
A przede wszystkim ciemniejsze kolory, bo jak widzę ubranego w jasny fiolet faceta, to dostaję szału.

Gość cruell von lex
w biurach siedzą niestety cioty i tak się ubierają wymaga to od nich citowata praca oraz szef pedał

Gość anyzona
Poderwij jakiegos.. potem mu wymienisz garderobe;)

Gość WhiteLunar
Okey, do niczego nikogo nie zmuszam, ale chyba mogę podzielić się ze swoimi spostrzeżeniami na temat tego bardzo niepokojącego zjawiska, jakim jest zanikanie męskości w mężczyznach ?

Gość Feda Kruger
ja wam powiem gdzie pracują przystojniacy: budowy fabrykichodzą w kaskach tacy umięśnieni z papierosami w pyskach prawdziwi mężczyźni

Gość i pudzian porządek zrobił
To musisz koleżanko znaleść albo inżyniera, albo mundurowego. Oni troche za biurkiem intelektualnie i w polu fizycznie;)

Gość Feda Kruger
nie gustuję w biurowych ciotach mężczyzna to męzczyzna

To i ja podzielę się swoimi spostrzeżeniami: zanika męskość w mężczyznach i kobiecość w kobietach - znacznie więcej nijakości i przejmowanie cech płci przeciwnej.

Gość WhiteLunar
Trochę mało pociągający, jak dla mnie. Może rzeczywiście trafiłam na jakieś pechowe biuro, ale wydaje mi się, że takich ciotowatych lalusiów jest coraz więcej...

Gość WhiteLunar
U mnie na roku na szczęście chłopcy wyglądają całkiem przyzwoicie, ale w końcu to studia z męską dominacją i chcąc nie chcąc, facet musi pokazać się jak najbardziej męsko. Z tym zanikiem kobiecości w kobietach też się zgadzam, powoli przejmują cechy specyficzne głównie dla mężczyzn, co mi się tak średnio podoba.

Gość Feda Kruger
prawdziwy mężczyzna powinien palic papierosy jak niepali to znaczy ,że jest ciotą

Gość WhiteLunar
U mnie akurat papierosy nie są jakimś wyznacznikiem męskości, ale za to ogromną wagę przywiązuję do tego, żeby mężczyzna nie był przesłodzony, ani zbyt nowoczesny.

Gość i pudzian porządek zrobił
A jęślli chodzi o cechy wyglądu? Jakich lubisz?

Gość generał Custer u źródeł Nilu
ja się golę raz na 3 - 4 dni, nie noszę żadnych jasnych rzeczy może być?

Gość tak sobie przypomnialam
a propo wątku, widuje od pewnego czasu, w autobusie pewnego faceta, jak dla mnie jest bardzo atrkacyjny, przypuszczam, że jeździ do pracy i ma chyba prace biurową bo z reguły ubierany jest w garnitur i dosc często nosi ze sobą laptop. Jest własnie taki jak opisujesz, szczuply, spodnie zawsze obcisle, sweterki w w paseczki, ma kilka par w delikatne kolory, mimo wszystko bardzo mi sie podoba ma nieziemskie spojrzenie, no fakt jest taki malo męski, szczupły, skóra na twarzy bardzo delikatna....no ale te oczy mnie pociągają!