Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadzkaa

boli mnie podbrzusze !!!

Polecane posty

Gość jadzkaa

od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze,mam wzdęcia i nie wiem dlaczego.Dziś już brałam krople,wypiłam herbatkę,po której mnie dość solidnie przeczyściło,a ból nie przeszedł i wciąż mnie ciągnie w dole...11 powinnam dostać okres,także aby zrobić test jest jeszcze za wcześnie,nie wykluczam,że to może ciąża,ponieważ jednego dnia kochałam się z chłopakiem i wszystko odbyło się bez zabezpieczeń.nie mam bóli piersi,ale nie wiem już czy to zwykła zła dieta,czy może objaw ciąży,co sądzicie,jakie są pierwsze objawy zajścia ???

Gość jak podejrzewasz ciaze
to nie zazywaj srodkow przeczyszczajacych!

Gość jadzkaa
to była czerwona herbata

Gość jadzkaa
martwię się :(:(:(

ale boli cie jak na okres? to moze byc objaw ciazy. No ale nic, musisz czekac na termin okresu zeby test zrobic. Nie martw sie nic. Nie wiem czy chcesz byc w ciazy czy nie... ja dzis dostalam okres mimo ze myslalam ze jestem w ciazy- no ale niestety. Chyba sie w ciaze tak latwo nie zachodzi :P wyluzuj i nie wkrecaj sobie nic

Gość jadzkaa
Dziękuję :) pobolewa mnie tak różnie,dzisiaj tak jakbym miała wzdęcia,ale wcześniej tak jakby delikatnie na okres.Jesli zajdę to będę bardzo szczęśliwa,tym bardziej,że dość długi czas biorę kwas foliowy,natomiast,wiele innych aspektów mi teraz nie służy,tym bardziej,ze nie mam pracy,płacę z chłopakiem wysoki czynsz i ciężko nam materialnie,poza tym jakbym miała zatrudnienie,to zawsze jakieś ubezpieczenie i inne rzeczy mi przysługują.martwię się tym by dzieciątko jeśli będę je w zyciu miała,było zdrowe,a ostatnio dość często odbywały się różne okoliczności rodzinne i piłam alkohol.mam nadzieję,że wszystko sie jakoś ułozy.poczekam do 11-12 i zrobię test ewentualnie.

Nałykaj się nospy. ;) Może po prostu zbliża Ci się miesiączka? Jeśli obawiasz się ciąży, to zrób test. A jeżeli ból nie będzie ustępował, to idź do lekarza!

Gość jadzkaa
szukałam nospy,wszystko mi się pokończyło,a innych typu ibuprom nie chcę się faszerować :):)

a kiedy sie kochalas z chlopakiem? bo juz jestes po owulacji z tego co sobie domniemuje, wiec moze to i ciaza :) poczekaj te 8 dni i testuj! powodzenia ze wszystkim :)

Gość jadzkaa
Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa :) okres miałam ok 12 października,a kochaliśmy się 19,miesiączkuję co 28-29 dni,także regularnie.z tego co obliczyłam,to nie miałam tzw."płodnych dni" ale wiem,że często nie ma na to reguły.Co ma być to będzie,byle wszystko okazało się dobrze.

fakt, reguly nie ma :) moglas miec ciut wczesniej owulacje itd... no nic, cierpliwosci zycze i jeszcze raz powodzenia :)

Gość jadzkaa
dziekuje.kochana jesteś :) Również życzę wszystkiego najlepszego,zmykam spać,kto wie może obie bedziemy mamusiami jeszcze w tym roku ;) powodzenia :):):):)

ah co ja bym dala... dzieki :) dobranoc :)