Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obdukcja

czy oplaca sie robic

Polecane posty

Gość obdukcja

Kolega się na mnie rzucił w swoim pokoju po kłótni.Popchnął, że upadłam na kanapę. Zaczął mnie dusić, drapać po twarzy i chciał wyłamać palce więc się broniłam. Efekt taki, że on się teraz tłumaczy, że to ja go pobiłam bo jestem nienormalna a on chciał mnie tylko wypchnąć ze swojego pokoju bo się awanturowałam. Potem zadzwoniłam do rodziny to znowu się rzucił bo chciał mi wytrącić telefon z ręki oraz mi zasłaniał twarz i chciał mnie bić pięściami bo krzyczałam do słuchawki. Tłumaczy się, że to był jego pokój i to ja zaczęłam i mógł mnie nawet tam zabić bo takie prawo,i że to on ma więcej zadrapan. Jak policja wyszła to się ze mnie smial, że W OGÓLE na mnie nie napadł tylko ja jestem psychiczna i sama się pewnie dusiłam. Mam ślady na szyji i mam jakieś dziwne ślady na palcach. Nie takie jak siniaki, czy ranki ale takie jakby podskórne krwawe bąble. Nie wiem czy mi się w ogóle opłaca iść z czymś takim na obdukcję. Jak przyjechała policja to opowiadał, że to ja na niego napadłam i że on tylko chciał mnie kulturalnie WYPROWADZIĆ, i że wcale mnie nie dusił ani nie napadł na mnie z pięściami. Policja odjechała. Nie wiem dać sobie spokój. W końcu jakoś odpuścił. Ja z tym człowiekiem nie chcę mieć już nic do czynienia. Już zapowiedział, że w pracy powie, że to ja go pobiłam po go zadrapałam po twarzy mocniej niż on mnie.

Gość ffefdfdfdfrrrg
to jakiś pojeb.................. napaść na dziewczyne? zrób coś z tym on jest jakiś psychiczny..........

Gość dzifny
kolega :classic_cool:

Gość mieszkacie z stanach?
bo jezeli w polsce to mu powiedz, zeby przestal ogladac amerykasnkie filmy traktujace o amerykanskim prawie. tu nie ma znaczenia gdzie zostalo popelnione przestepstwo (a czynna napasc zalicza sie do takowych), powinnas isc jak najszybciej na obdukcje i zglosic sprawe na policje. on cie ze swojego mienia moze wyprosic przez policje ale nie moze cie tknac nawet gdyby wykupil caly budynek lacznie z grunetem na obszarze 300tys km kw.

Gość obdukcja
Ja rzuciłam przedmiotem o podłogę bo zaczął mnie wyzywać a on się na mnie rzucił. Przebiegł przez cały pokój by się na mnie rzucić z pięściami. Chodziło mi o to, że ja się broniłam bo mnie zaczął dusić więc go podrapałam po twarzy i zabrałam mu okulary. Potem jakoś wyszłam i on znowu się sam rzucił. Ja na niego się nie rzuciłam z pięściami ani pierwsza, ani w ogóle.

Gość obdukcja
Pierwszy raz mi się to przytrafiło. Myślałam, że to mój przyjaciel i mu pobłażałam. Pożyczyłam mu pieniądze to mi nie chciał oddać bo sobie nagle zaczął jakieś wcześniejsze prezenty wyliczać. Może nie powinnam była rzucać tym przedmiotem o podłogę ale rzucanie o podłogę a napaść z pięściami to różnica. Czuję się upokorzona, w dodatku takiego kłamcy na oczy nie widziałam. On mówi, że jest bez winy i w dodatku mnie zaczął później szantażować, że sobie zacznie robić rany rozżarzonym nożem. Oczywiście tylko podpalił gaz. On twierdzi, że jak raz się leczyłam na depresję i on ma żonę psychiatrę to zrobi co zechce bo mnie wszyscy za wariatkę uznają. Kłamał przed policjantami jak z nut. Jeszcze nigdy w życiu mnie żaden mężczyzna tak nie upokorzył. Nawet mu nie jest przykro po tym co zrobił.

Gość o jejuj 3 miesiace ze soba
1. idziesz na obdukcje 2. idziesz na policje zglaszasz napasc oraz kradziez (bo cos piszesz ze ci cos winny). nie ma litosci 😠