Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

p159

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Witam.Mam pewien problem. Dostałam okres drugi raz w miesiącu. Pierwszy był 14 października i trwał tak jak zawsze 7 dni... Cykl mam 32 dniowy. kolejny okres pojawił się 31 października. Zdażyło się tak już kiedyś ale po 22 dniach od poprzedniego okresu. Czy jest możliwość że jestem w ciąży? Okres jest normalny tak jak zawsze.

Witajcie Kochane. Ogólnie nie wiedziałam czy napisac...ale odważyłam się mam problem!!!!proszę pomóżcie:( Wiec tak: od 4miesiecy mialam cykl co 24dni wczesniej braąłm( luieine, duphaston) Dzis jest 34dzien cyklu ,a miesiaczki nadal nie ma masakra...robilam rano test drugi raz, ale wyszedl negatywny!!!!!od okolo 8-9dni mam straszne bóle brzucha. O co tu chodzi?

Miałam ten sam problem przez wakacje a dokladnie w sierpniu... Nie dostawałam okresu i zaczęłam się bać do tego jeszcze wyjazd nad morze. Okres spóżniał mi się dość długo.Próbowałam wszystkiego...gorące kąpiele, moczenie stóp i nic. Zaczęłam podejrzewać że jestem w ciązy, zrobiłam 4 testy i wyszły negatywnie. A jak się okazało to był stres. A teraz jak widzisz mam odwrotny problem bo okres mam drugi raz w miesiącu a to zdarzyło się też we wrześniu i też nie wiem co mam probić:(

zrób jeszcze jeden test a jeśli wyjdzie negatywny to idź do lekarza. Ja żałuje że wtedy nie poszłam

Gość afterglowe
jesli bedzie w ciazy napewno juz wyjdzie a najlepiej zrób sobie badanie krwi to jest pewniejsze

Bóle brzucha mnie marwie bo jak pisalam wczesniej miesiaczke od 4miesiecy milama co 24dni, a teraz 33-34dzien cyklu i nadal jej nie mam:( co jeden ginek to lepszy ehh masakra. Mam takie bóle od okolo 8dni jakbym miala zaraz dostac a nadal nie mam jej:(

Dzis robiam test pre test wyszedl Negatywny czy test poraz drugi by klamal raczej nie...prawda?

Gość afterglowe
widocznie ci siecos popierzylo w cyklu ale mowie ci najlepeij idz sobie z rana na bete wtedy wszystko sie wyjsni

Gość afterglowe
czyli nie jestes w ciazy po takim czasie test juz by wykazal

A moze za wczesnie zrobiłam test? czy nie...sama nie wiem co o TYm sadzic, bo zawwsze mnie brzuch pobolewal na miesiaczke jeden dzien przed ,a teraz to nie wiem co mi dolega:(

We wtorek dzwonilam do Mojej ginekolog i powiedziałam jej,ze mam taki problem kazała mi zrobic jeszcze jeden test ok dzis zrobiłam i o 15 bede do niej dzwonila zobaczymy co mi powie i odrazu zapisze sie na wizyte pewnie wolny termin dopiero w grudniu:(

jak mam wyliczyć kiedy mam dni plodne? chyba cięzko no nie ojeju jeju...jak nie urok to sraczka:)hi

Test wykrywa ciąze nawet po 6 dniach... Najlepiej idź do lekarza a on rozwieje Twoje wątpliwości. Ja robiłam 4 testy a jakos to zostalo tak w psychice że nadal myslalam ze jestem w ciązy... Uspokoiłam się troche, wyluzowałam i okres sam przyszedł. wiem jak ci cięzko bo sama to przeszłam. Ale kto pomoze mi z moim problemem?;/

Kurcze też chciałbym dostać opowiedź na moje pytanie bo sama nie wiem co z tym robić;/

Gość gotmyfuckingperiod
p159- a okres taki jak zawsze czy plamienie? tak czytam po necie wlasnie i u niektorych kobiet to byl objaw ciazy. Albo poronienia. Albo cysty na jajniku. Przejdz sie do ginekologa najlepiej. i czy to jest po prostu wczesniejszy okres, czy krwawienie miedzymiesiaczkowe tzn nastepna dostaniesz w terminie? ( wiem ze nie wiesz na pewno ale pisalas ze juz sie to zdarzylo)

Jest to normalny okres.. Może napisze jak to było wcześniej. a więc w sierpniu miałam dostać okres 10 sierpnia a dostałam 20. kolejny okres dostałam po 24 dniach czyli 12 września. kolejny 14 października czyli po 32 dniach tak jak miałam cykl a teraz znów 31 października

Gość gotmyfuckingperiod
oj fest rozchwiany cykl.... wiesz jest jeszcze mozliwosc ze w ogole owulacji nie bylo. A starasz sie zajsc w ciaze? Tak czy siak, z tego nie wynika nic na ciaze, choc niewykluczone. Ginekolog obowiazkowo. I moze testy owulacyjne? bedzis mogla zmonitorowac co tam sie w ogole dzieje i czy w ogole przebiega owulacja. Ale ja tam ekspertem nie jestem.. moze ktos jeszcze sie wypowie :)

Właśnie nie staram się o ciąże. I zawsze robimy to z zabezpieczeniem. chociaż raz było bez ale to dosłownie 20 sek. dziecko planujemy po slubie

Dodam że ostatnio dużo ćwiczyłam i lekko odchudzam się

Dodam że ostatnio dużo ćwiczyłam i lekko odchudzam się

Gość gotmyfuckingperiod
oj to na pewno nie ciaza :) skoro sie zabezpieczacie. na pewno za bardzo sie stresujesz i stad to wszystko, wyluzuj! :)

oczywiście pojde do lekarza tylko tej ciazy sie obawiam.

Gość blalblalblalbla
skoro dostals okres to nie mozesz byc w ciazy malo prawdopodobne