Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aldonnciaa

Pytanie o seks

Polecane posty

Gość Aldonnciaa

Czy idąc na imprezę mając 18 lat można ponieść się fantazji i zrobić to z jakim kolesiem który nam się podba a go nie znamy? Chodzi o to czy warto się tak wyluzować i wgl...

można tylko potem dziecko w drodze (i/lub jakaś choroba weneryczna lub HIV przy okazji) i ani nazwiska i anie adresu. seks to nie zabawa w kotka i myszkę.

Gość Aldonnciaa
Nie zabawa a co to jest? To jest używanie życia.Seks daje dużo frajdy i odjazdu i przecież wiele osób tak robi

Gość Aldonnciaa
ja mi się podoba to co mam mu buzi dać

Gość Aldonnciaa
albo lepiej... dam mu do buzi :)

to jest współżycie. odpowiedzialność za to co się robi i bycie gotowym na konsekwencje seksu (dziecko). to wyrażanie uczuć a nie wpychanie fiuta do cipki i chyba lepiej dać pocałunek komuś kto ciebie mało zna niż od razu się oddać a potem płakać bo okazał się dupkiem i/lub \nosicielem paru chorób. nie mówiąc o tym że możesz mieć opinię kurwy

Gość 0j ssssd
hahaha ojej prawik levi sie odezwał ja Ci powiem dziewczynko - możesz sie zabawić ale 1. kondom musi być 2. fajnie jakby to nie był koleś z Twojej szkoły bo wiesz pozniej plotki itp.. a poza tym baw sie ;) ja sie bawie i nie załuje

Gość Aldonnciaa
Lewiotn ty z kulka rozancowego? dziewictwo stracilam majac prawie 15 lat :O

Gość Aldonnciaa
daje bez gumy na dworcu i połykam ;)

Aldonnciaa -> no i co z tego? jeśli znasz faceta i chcesz go zdobyć to nie zaczynaj od seksu niech on się postara bo jeśłi dostanie wszystko od razu na tacy to nie będzie mu tak bardzo zależało ;p bo jeśli to ma być tylko jednorazowy numerek to odradzam ponieważ lepiej mieć stałego partnera do układu seksualnego niż kilku przypadkowych

Gość Boratka
Levi. Laska nie pyta o aspekt moralny tylko chce żeby obcy dali jej zgodę na puszczanie się. Błogosławię Cię zatem rozwiązła dziecino, idż się kurwić ile wlezie.