Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HowMade

Jak zostać żigolo? Jesli wiecie pomóżcie.

Polecane posty

Gość HowMade

Nie pytajcie dlaczego i czy to złe. Popadłem w korkociąg długów. Mam już taką lipe, że 3 nie mam nic na koncie:( Jak wiecie napiszcie.

Gość L-o-l-u-s
Zwyczajnie daj ogloszenie w darmowej gazecie/darmowym portalu "DZIWKA MESKA.USLUGI. NR.TEL."

Gość wejdz na stronke
z ogloszeniami (sex) i zamiesc tam swoje ogloszenie, najlepiej jak dorzucisz jakies zdjecie ciala czy cos. Mialam znajomego ktory to robil ale nigdy nie pytalam jak sie w to wkrecil

Gość fgfghfhf
oglaszaj sie albo zatrudnij sie w agencji ala chipendales

Gość HowMade
Chyba że znacie jakiś inny sposób na zarobienie co najmniej 1000zł w jakiejś dodatlowej pracy. Co mnie odstrasza w tej pracy. Że z usług żigolo korzystają starsze panie:O A nie młode jędrne dziewcznyny.

Gość HowMade
Podnosze

Gość xxyyzzaaa
Ciężko ci będzie znaleźć pracę za 1000 zl dziennie

Gość gość
Według mnie ta strona to KIT! zapłaciłem za rejestrację i nie dostałem nawet maila potwierdzającego. Moim zdaniem to oszuści , a wpisy z dobrymi opiniami są nieprawdziwe i służą tylko naganianiu do wpłat. Radzę się zastanowić przed wpłatą, niby niedużo, ale dałem sie nabrać.

Gość lizak3214
EE tam co tak lamentujecie ja tez nie dostałem żadnego potwierdzenia potem po 3 tyg kiedy już o tym zapomniałem zadzwonili i umówili mnie z jedną lekarka ale to trwało może 1 tydz i mnie spławiła.Potem po kilku dniach następna ale tu spławiła mnie na pierwszym spotkaniu . ja się wycofuje ostatnio dzwonili to ich spławiłem Mozę nie każdy zostaje wybrany ?? nie działają może jak te inne serwisy ale ja 3 razy zostałem zaproszony kiedyś obskoczyłem wszystkie serwisy jak sponsorki.pl itd płaciłem za pro folio po 50 , 40 zl ze 200zł straciłem i do dziś dnia cisza wiec nie wiem czy taki kit Kit to oni wciskają jak to nie fajnie jest z tymi sponsorkami i tymi zarobkami!!! Wo gule to dziwne jest te baby są jakieś nie ufne a potem zabawia sie i cie spławiają siedzisz na kolacji 3 godz raz na tydzień ten tego ona się lansuje a ty jesteś pajacem. Olewam temat i mam to gdzieś niech sie inni bawią a jak myślicie że siano z tego jest dobre to tez przesada łącznie za 2 tyg ;latania po mieście w sumie 1300zł zarobiłem tyle samo co w pracy na magazynie zarabiam. Odradzam te sporty i te agencje to przekoloryzowanie tematu piszą że zarobisz itd a potem to wszystko wygląda tak ze stawkę sponsorka sama ci narzuca wiec siano takie jak jest się podoba a potem biegasz z torbami po sklepie lub wysłuchujesz głupich rozmów wśród koleżanek o pończochach lub fryzjerach szkoda słów. łóżko?? jakie łóżko 2 razy bzykałem i tez super satysfakcji nie ma bo z czego z 48 letniej baby ?? Dajcie sobie spokój z tymi sponsorkami odradzam do roboty a nie głupoty w głowie!!!!

Gość gość
Witam, jestem masażystą w zawodzie od kilku lat. Mam tytuł technika oraz wiele godzin dodatkowych różnych kursów dokształcających. Wykonuje masaże Ayurvedyjskie, Lomi Lomi, sportowe oraz lecznicze. Poza tym również wykonuje masaże Tantryczne dla Pań. Jest to masaż erotyczny pochodzenia indyjskiego. Zmysłowy i bardzo pobudzający masaż całego ciała. Trwa 1,5h koszt takiego masażu to 250zł pracuje stacjonarnie na terenie Częstochowy. Możliwość również przyjazdu do klientki. Przy masażu Tantrycznym jednak mam pewne wymaganie klientka musi mieć skończone 22 lata , obecność mężów, kochanków kiedyś pozwalałem na to niestety okazuje się że większość takich sytuacji kończy się nie przyjemnie bo albo zaraz by chciał uczestniczyć albo coś dalej w trójkę tak więc przykro mi obecność osób 3 wykluczona. Masaże a w szczególności ten pomimo że jest to forma zabawa wymaga trzymania się jednak pewnych reguł inaczej po prostu traci sens. roban30@o2.pl

Gość Gitson
Moja historia kończy się dobrze ale niepolecaniem zostawać męską dziwką, chyba żenie trzymasz się zasad moralnych. Nie gryzie cie sumienie itd. Ja zarabiałam ok 5 tysięcy na miesiąc po opłaceniu lokalu, ogłoszenia dodawałem na darmowym www.otx.pl . Ok 5 klientów dziennie ale robiłam wszystko... do tego badania lekarz i 12 dni wolnego miesięcznie. po 3 latach zrezygnowałem.