Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na_wczoraj

Ciążowa sukienka na ślubu cywilnego

Polecane posty

Gość na_wczoraj

Witam, widzę, że można tutaj liczyć na sensowne porady więc również poproszę :) Na początku grudnia biorę ślub cywilny, będę wtedy w 6miesiącu ciąży i od kilku dni poszukuje jakiejś fajnej sukienki. Niestety te ciążowe są albo wielkie workowate albo kosztują tyle, że płakać się chce. Szukam czegoś skromnego żeby dobrać do czarnych kozaków/rajstop i białego bolerka. Z racji tego, że wszyscy dowiedzą się o ślubie na chwilę przed nim nie chcemy mieć jakiś szałowych strojów żeby nie krepować rodziny, która przecież niekoniecznie będzie miała ślubne stroje. Jeśli trafiłybyście na jakieś fajne galerie to będę wdzięczna za pomoc :)

Gość do czarnych kozaków
To na pewno nie biała sukienka.

Gość masakraaaaaaa
mimo że ślub skromny to w kozakach bym nie poszła do ślubu ludzie bez przesady. Ja sama miałam skromny ślub w usc miałam na sobie sukienkę koktajlową z monnari i buciki na obcasie

Gość anikaaaaa
a moze garnitur??? albo garsonke...

Gość na_wczoraj
Na pewno nie biała, jakoś mi nie pasuje do zimy gdy dominują ciemne dodatki. Ewentualnie biało-czarna wtedy jakoś by się to zgrało. Tylko, że zalezienie czegoś takiego graniczy z cudem. Nie chce wydawać majątku, bo później i tak nie będę w tym chodzić, takie eleganckie sukienki to nie mój styl. No ale w tym dniu chciałabym wyglądać wyjątkowo i zaskoczyć swojego mężczyznę :)

Gość na_wczoraj
Mam fajne wieczorowe kozaki więc pójdę w kozakach. Marznąc nie będę tym bardziej, że teraz już nie tylko o mnie chodzi ale również o moje Maleństwa.

Gość malaowieczka
bardzo ladna

Gość dffdfdfdf
za letnia

Gość masakraaaaaaa
ewentualnie może być ale do tego nie zakładaj żadnego bolerka ani kozaków

Gość na_wczoraj
Halo, to będzie grudzień. Mam przemarznąć??

Gość dffdfdfdf
kup jakos z grybszego materialu

Gość na_wczoraj
Tyle, że ciążówki z grubszego materiału wyglądają jak worki pokutne. A koktajlowe czy wieczorowe właśnie z takich materiałów są wykonane. Chyba, że znalazłaś coś ciekawego, chętnie obejrzę :)

Gość na_wczoraj
siasisia sukienka bardzo ładna, szkoda, że w takim kolorze.. No i musiałabym ja skrócić, jestem dość niska więc sukienki za kolano i dłuższe odpadają bo takie jeszcze bardziej mnie w ziemię wciskają :) Ale to jest coś w tym stylu, tylko kolor i długość do zmiany ;) http://moda.allegro.pl/trendy-sukienka-suknia-eliza-r-xl-cudna-i1302294948.html myślałam też o czymś takim ale znowu kolory nie te..

Gość masakraaaaaaa
to już z tych wszystkich to tą pierwszą bym wybrała. No i co z tego że grudzień? ślub masz na dworzu? czy w usc? chyba też samochodem pojedziecie do usc a nie pojdziecie na piechotę. Założysz na sukienkę płaszcz a w usc zdejmiesz też mi filozofia :)