Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama7845

syn wymiotuje po mleku

Polecane posty

Gość mama7845

Wczoraj wieczorem dałam synowi nowa paczke NAN na dobranoc wypił 180 i pol godziny pózniej zwymiotował rano wstał i wszytsko było ok więc dałam mu mleko i znwou po nim zwymiotował je wszystko a wymiotuje tylko po mleku kurcze mleko jest ważne do 11,2011 idziemy do lekarza ale dopiero o 16:30 syn pije mleko 3 razy dziennie rano 150ml przed popołudniowa drzemka 120ml i wieczorem 180 ml teraz poszedł spac i nie dałam mu mleka i jest wszystko ok

Gość moze nietolerncja laktozy
wymioty / biegunka

mojemu wogóle NAN nie podszedł, miał straszne zaparcia, wzdęcia, często ulewał. Zmieniłam na Bebilon i zupełnie inne dziecko!! Nic go nie boli, nie ulewa, śpi w miare regularnie, marzenie po prostu, a z nanem koszmar.

Gość mama7845
syn ma rok i 2 tyg do roku karmiłam go piersia ale odkad skonćzył 3 miesiące dostawał NANA stopniowo coraz wiecej gdy miał 8 miesięcy dostawał piers tylko wieczorem a tak to był na nanie i mimo iż karmiłam piersia raz dziennie to NANA dostawał 3-4 razy dziennie zawsze nan 2R od 2 tyg nan dobranoc wszytsko było ok dopiero przy tej paczce wymiotuje

Gość mama7845
wczoraj raz zrobił wodnistą kupe ale dzisiaj rano już normalna

Gość zmien mleko na
inne to zobaczysz. moja przez 2 miesiące codziennie wymiotowała, przeszło w dwa dni po zmianie z Nan na Bebilon comfort niskolaktozowy

Gość mama7845
podaje mu Cebionmulti w tym jest witamina k

teraz jest chyba jakis wirus bo moj synek tez zaczal robic coraz czesciej kupke,ale na szczescie nie wymiotuje,tez go karmie NANem i toleruje je.na poczatku tez zwracal ale pani doktor mi powiedzila abym mu dawala mniej a czsciej bo po prostu tego nie trawi i zrobilam tak a wymioty przeszly.

Gość mama7845
kurcze tylko ,że podobno dziecku nie można naraz zmieniać mleka tylko stopniowo tak mi bratowa powiedziała

Gość mama7845
kurcze strasznie pózno mam do pediatry

Gość roczne dziecko nie musi juz
pic mleka podaaj mu normalne posilki i np jougurt do sniadanie, deser mleczny po obiedzie jogurt nat z owocami na podwieczorek i np kanapek z zoltym lub bialym serem na kolacje i obejdzie sie bez mleka

Gość mama7845
wiem ,że nie musi i dlatego mu dzisiaj nie dam ale chce żeby mi pił te mleko jak najdłuzej nawet do 3 lat jak tylko będzie chciał jednak takie mleko ma mnóstwo witamin

Gość sddhfnjdn
jakis wirus