Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość victoria0424

Torbiele, problemy hormonalne A JA STARAM SIĘ O DZIECKO

Polecane posty

Gość victoria0424

Hej! Od kilku miesięcy staram się z mężem o dziecko. Niestety lekarz dał mi do zrozumienia,że zajście w ciążę i ewentualne donoszenie w moim przypadku nie będzie łatwe. Mam problem z torbielami, muszę brać leki. Mam za sobą laparoskopię. Czy jest ktoś jeszcze kto ma podobne problemy a stara się o dzidzię? Może którejś z was sie udało?

Gość Aichaoao
Witaj Victoria. Ja jestem po operacji usuniecia torbieli a wraz z nimi usunieto mi jeden jajnik i czesc prawego, mimo to lekarz daje mi nadzieje na zajscie w ciaze mowil mi ze moje szanse sa duze, wystarczy fragment by zajsc w upragniona ciaze, dlatego nie martw sie tym, wszystko bedzie dobrze, zobaczysz, lekarze tez sie myla, miej dobre nastawienie a bedzie po twojej mysli i doczekasz dzidzi :) Ja tez wciaz czekam na pozytywne efekty moich staran :)

Witaj Aichaoao. Staram się być dobrej myśli. Mój jajnik na szczęście udało się uratowac. O dziecko staramy się trzeci miesiac. W sumie to jeszcze nie dlugo. A Ty ile sie starasz?

Gość Aichaoao
Ja tez tak podobnie jak Ty staram sie jakies 3 - 4 miesiące, ale od tygodnia jestem na tabletkach zbijam za wysoka prolaktyne Norprolaciem i niby tez te tabletki maja mi pomoc w zajsciu w ciaze, robiłas badania PRL ?

Gość gość
Ja miałam torbiela 4 lata temu mialam go usuwanego operacyjnie W tym roku zaszłam w ciąży starałam się 4 miesiące podczas ciąży również zrobił mi się torbiel ale ciąża go wyleczyła więc głowa do góry :)

Mania2311 Troche mnie podbudowalas. Niestety z tymi torbielami roznie bywa. U mnie po prostu wracają. Przez 3 lata bralam tabletki anty zeby mi sie znow nie robily, potem odstawilam i od razu (po 3 miesiacach) trafilam na laparoskopie (torbiel 8cm). Po laparo znow bralam tabletki anty a teraz biore luteine.

Gość Aichaoao
Dzięki ja za Ciebie też mocno mocno mocno trzymam kciuki :)

Gość gość
Dasz radę autorko :)

Gość a wy wiecie z którrego
roku jest topik:O:O:O