Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lost me

Wydaje mi sie że jestem głupia;/

Polecane posty

Gość lost me

Możecie mnie pojezdzać ale mam wrazenie ze jestem głupia. To ze jestem naiwna to napewno. Mam ogromne problemy z matematyką co wprawia mnie w kompleksy i dlatego wydaje mi sie ze jestem mało inteligentna:( Wogóle jak ludzie rozmawiaja na takie powazne tematy to ja milcze, jak włacze sobie taki mądrzejszy program to za cholere nic nie rzoumiem ech:( Czy ktoś czuł sie podobnie?

nie martw sie, bez problemu znajdzie sie ktos kto bedzie chcial Cie pojezdzac! zainwestuj w cycki

Nie każdy ma wrodzoną bystrość szybkiego przetwarzania informacji czy umysłu ścisłego... musisz sie z tym pogodzić, widocznie potrzebujesz więcej czasu żeby coś zrozumieć , zakapować o co chodzi. Widzisz ja też nie od razu wszystko rozumiem, czasem musze przysiąść nad czymś, przeanalizować, poślęczeć poprostu. też mózgiem z maty nie jestem a studiuje ekonomię, więc można jak sie chce :)

Gość bella la vita
taka jest zasada- jeśli uważasz siebie za głupią, to taką też będą Cię widzieć ludzie. Do matematyki możesz się vbardziej przykładać, poprosić kogoś o wspólną naukę, na pewno są jakieś zajęcia wyrównawcze w szkole, możesz na nie pójść zamast jęczeć. Zyskasz więcej pewności siebie. Co do "poważnyc "tematów: jesli faktycznie nie znasz się na tym, o czym rozmawia towarzystwo - zadawaj pytania, słuchaj uważnie. Po pierwsze - ludize uwielbiają gdy jesteśmy nimi zainteresowani :), po drugie: masz szansę się czegoś dowiedzieć :). Czy taj książki - staraj sie codzienie przeczytać przynajmniej kilka stron jakiejś książki - wzbogacisz słownictwo, wyobraźnię, wiedzę. W miarę mozeliwości śledź bieżące wydarzenia - szybko wyrobisz sobie własne zdanie

Gość bella la vita
ZS - w promieniach Twej błyskotliwości można się opalać :O

Gość lost me
No dzieki! Napewno ze mna nie jest tak zle;) Jetem poprostu leniwa do nauki może to dlatego

Gość lost me
spadajcie

Gość Tu Twój nauczyciel............
lost me, czemu nie uczestniczysz w zajęciach? Tu Twój nauczyciel informatyki :(

Gość aquariuss
czizias ale ty "mondry"

Gość formumowa para błaznów
czizas i zawsze szczery :O nigdy nic do powiedzenia a zawsze mają potrzebę się wypowiedzieć z pustego i Salomon nie naleje

Gość Tu Twój nauczyciel............
Albo ma toły :D