Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

claudia245

mój były sie żeni

Polecane posty

moj były z ktorym bylam 4 lata wyprowadził sie do innego miasta (120 km ode mnie) bo tam znalazł prace. w tej pracy poznał dziewczyne z ktora planuje slub po nowym roku. ze mna nie jest juz 1,5 roku a ja wciaz go kocham i nie moge o nim zapomniec. czy znacie jakies dobre rady na zapomnienie? tylko prosze nie mowcie ze nowa milosc bo inni faceci nie w ogole mnie nie inetresuja, ani ze mam sie zajac swoimi sprawami - bo wciaz to robię a i tak nie moge zapomniec :( do dzis nie moge uwierzyc w to co sie stało, zostawił mnie dla niej :( a na poczatku jak był w tym nowym miescie i z nia pracował to mowil mi ze ona sie mu narzuca i on wcale jej nie lubi ;/ eh eh

Gość Karty Tarota nie przynosza
W takim razie nie mamy zadnych rad :P

czytalam kiedys smieszna rade -wziac sobie malenkiego pieska i jemu poswiecic uczucie, ktore mamy do zagospodarowania. Podobno malenkie pieski zastepuja samotnym kobietom namiastke mezczyzny ,co do obdarowywania uczuciem. Moze cos w tym jest :-P.Skoro wyczerpalas mozliwosci sobie pomocy poprzez wyszukwanie zajec ,to moze taka opcja -sliczny malenki piesio.Ile zajecia i jak bardzo bedzie potrzebowal czulosci. A tak naprawde ,to ja mysle , ze czas czas i jeszcze raz czas .On jest najlepszym lekarstwem, doprawiony jszcze wysilkiem fizycznym i bedzie git. Mezczyzn jest wielu, ten widocznie nie byl dla Ciebie. Nich mu sie szczesci, Ty poczekaj na swoje, bo moze gdzies zajefajny przystojniak czeka na takiego Smutaska jak Ty. Powodzenia i usmiechu zycze.

Gość sssss2wassewaa
:)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
otrzasnij sie zacznij zyc swoim zyciem

moj byly tez sie zeni; ale ja z nim jestem nadal w dobrych stosunkach, choc przyznam, ze ta wiadomosc byla dla mnie szokiem. To jego pierwsza po mnie dziewczyna, byl z nia tez i przede mna :D niech bedzie szczesliwy, my nie pasowalismy do siebie. A Ci radze skupic sie na czyms innym, nowe hobby, jak ktos wyzej napisal - zwierzak. na Ciebie tez czeka szczescie, tylko czasu trzeba.

Gość terefereee
przynajmniej o tym wiedziałyście, a nie powiedział Wam ktoś przypadkowym że Wasz były z którym miałyście stały kontakt ożenił się już jakiś czas temu akurat wtedy gdy miałyście ostatni telefon od niego

Gość mega zakochanaaaaa
moj byly ozenil sie w dniu moich urodzin, to byl najpiekniejszy prezent dla mnie bo tydzien pozniej poznalam faceta ktory jest dal mnie calym swiatem i byly nie dorsta mu do piet:P kocham Cie !

Gość she245
hej dziewczyny, no ja pisałam w listopadzie o tym. Powiem wam ze mój były jak poznał tamta dziewczyne w pracy to ze mna już nie chciał mieć nic do czynienia. Nic. Kiedys do niego pojechałam (nie wiedziałam ze on juz z nia jest) a on mi otworzyl drzwi z pytaniem "PO CO PRZYJECHAŁAŚ?", mało tego, po paru miesiącach pojechałam do niego porozmawiać z zaskoczenia, nic mu wczesniej nie mowiac ze przyjade a on wiecie co? nawet mi drzwi nie otworzył, taki on był a był w domu bo miał pootwierane okna i słyszałam jak podłoga skrzypi, po prostu widzac przez wizjer mi nie otworzył. A to że sie zeni to mi sam nie powiedział bo od tamtego czasu nie nie odezwał ani razu a to było w zime/wiosne 2009, zapytałam sie po prostu dziewczyny jej brata czy sie żeni to mi powiedziała ze w tym roku zamierza. To wszystko.... Chciałabym zapomnieć naprawde, ulozyc swoje zycie nowe, piekne, z usmiechem na twarzy ale nie moge jakos ...

Gość dupek, tchórz i tyle
już nie myślisz o nim co?

Gość she245
codziennie mysle ale juz nie tak intensywnie, zawsze gdy o nim pomysle to wlaczam zapore pod tytułem "SZYBKO ZARZUCAJ INNY TEMAT" :D hehe