Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pilianeczka

Sikanie w pociągu w pampersa dziecka.

Polecane posty

Gość Pilianeczka

Chciałam się wyżalić bo strasznie się źle czuję, jechałam ostatnio z Krakowa do Gdyni nocnym pociągiem, z 1,5 roczną córeczką, byliśmy sami w przedziale, w wagonie wogóle było mało osób, i strasznie mi się chciało siusiu, a że mała spała a ja nie miałam jak wyjść do WC to wsadziłam sobie pampersa w majtki i się wysikałam:( Głupio mi, Boże jakby ktoś zobaczył? Ale co miałam zrobić:(

Gość zębata koza
pokaż te majtki

Gość ada410
Pomysł jest całkiem dobry, tylko trzeba uważać, żeby nie przebić pampersa na wylot gdy jest zbyt mały, w stosunku do potrzeb, co się np.może zdarzyć gdy się wstrzymuje z sikaniem zbyt długo. A wiem z doświadczenia, że jak już się zacznie sikać, to bardzo ciężko jest się powstrzymać od dalszego sikania -;) A tak całkiem serio. Gdy moja panna, chodziła w pieluchach, a ja miałam w torbie ich większy zapas, to gdy długo podróżowałyśmy same(pociągiem jak i ty, czy też autokarem), to tak samo zdarzało mi się "pożyczać" od córki pampersa, w wiadomym celu. A i teraz, mimo że moja pociecha ma prawie pięć latek, i o pieluszkach już dawno zapomniała, to gdy na od czasu do czasu, jedziemy autobusem cały dzień w drugi koniec Polski, to obie tak samo zakładamy sobie pieluszki, omijając w ten sposób obskurne i na dokładkę płatne toalety-;) pozdr.