Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onarealistka!

C\Y ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK SILA PRZYCIAGANIA MYSLI O KIMS NA ODLEGLOSC?

Polecane posty

Gość onarealistka!

Poznalam w hallowen jednego chlopaka-swietny, bardzo nam sie dobrze razem tanczylo. Ogolnie rozmowa tez byla ok. No ... i kiedy obudzilam sie nastepnegop dnia to od razu pomyslalam o nim, o hallowenowej imprezie. Nie napisal ani jednego smsa az do...wczoraj (od 30tego listopada). Ja ,ze jestem wychowana na starych zasadach nie chcialam do niego pierwsza napisac, bo gosciu ma duzo kolezanek i same sie narzucaja. Nie chcialam byc "jedna z wielu". Takze czekalam i czekalam. Wczoraj jednak tak bardzo bardzo chcialam do niego napisac smssa, tak bardzo o nim myslalam,ze postanowilam sobie wygodnie usiasc i napisac... Za sekunde....dostalam sms od niego!!! Po prostu niemozliwe!!!! Czy to przypadek???? czy ktos tak mial? jak to wytlumaczyc???

Gość onarealistka!
czy to moze intuicja?

pewnie w tym samym momecie chcial napisac :) pewnie tez mu sie spodal haloween spedzony z toba :)

Gość zawszę szczery
zapros go na dynie z halloween

Gość onarealistka!
kurcze, nie wierze w jakies dyrdymaly o "fluidach", czy intuicji, ale to bylo niesamowite, scielo mnie z nog. W ogole tak cudownie mnie przytulil, jak tanczylismy ehhh. On wyjezdza do swojego kraju (inny kontynent) 20go listopada. Szkoda , bo serio odczulam ,ze poznalam pokrewna dusze. Teraz sobie przypomnialam jedna rzecz- powiedzial ,ze szkoda ze wyjezdza, bo jestem bardzo fajna dziewczyna.

Gość onarealistka!
no i jak zaczelismy pisac, to skonczylismy cos o 1 w nocy. W ogole ma dystans do siebie, co uwielbiam u facetow- mial swietne przebranie:P Czy ja sie nie zakochalam?Mysle o nim jak wstaje, jak ide spac... zaczyna sie robic niebezpiecznie :P

aaa wiesz kiedy wpadnie ponownie znowu ? no szkoda troche, jezeli czulas sie tak wspaniale w jego tpwarzystwie i teraz nuedlugo wyjezdza.. napewno byloby cos wiecej miedzy wami gdyby nie dana sytuacja wyjazdu..

Gość zawszę szczery
mowie ci zupa z dyni to jest to

Gość onarealistka!
do zawsze szczery- dobra, dobra, bedzie podwojna hehe. Tez tak mysle, ze cos by bylo... nie wiem ,czy kiedykolwiek wroci....powiedzial ,ze kiedys moze tak. Kwestia tylko taka, ze jedzie skonczyc studia. no i druga sprawa- ja mam 28 lat...on 25...

Gość caffe au caffee
a za co był przebrany:)?

Gość onarealistka!
a to juz zostawie sobie jesli pozwolisz.. Jak nazwac cos takiego, jesli sie o kims bardzo mysli,a ten ktos np dzwoni , czy przychodzi, czy pisze sms...

Gość darken rall
to się nazywa telepatia

Gość onarealistka!
Za penisa

Gość onarealistka!
to sie nazywa znajomosc

Gość caffe au caffee
to się nazyw amagnetyzm serc;) Może Mojego Też tak ściągne;)

Gość no love
Ja się pokłóciłam w weekend z takim chłopakiem i byłam pewna że już żadnego kontaktu nie będzie nigdy, bo naprawdę była głupia sytuacja, ale cały czas myślałam, chciałam żeby napisał, chociaż wiedziałam, ze to raczej nierealne i właśnie wczoraj trzymam telefon na kolanach a tu nagle wibracja, patrze SMS! Od niegoo... Coś w tym jest ;)

Gość mamzdanie
to przypadek kuwa! nie ma nic innego... ze zjawisk paranormalnych a naprawde istniejących to jest tylko "pech"...

Gość mamzdanie
telepie się ktoś to wtedy jest telepatia - zazwyczaj stan delirium tremens!

Gość onarealistka!
cALY DZIEN wczoraj telefon milczal. zaraz do niego napisze smsa. ciekawe, czy chociaz odpisze...

Gość onarealistka!
SPADAJ TAROCIE:p moze mu jednak nam nie nie zalezy, bo nie pisze nic ..wczoraj cisza takze... wie ,ze wyjezdza wkrotce to powinien chciec sie zobaczyc, prawda?

Gość onarealistka!
nikt nie mial doswiadczen z facetami??? ja juz sama nie wiem , czy bedzie cos z tego, czy nic...ehhh