Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szpottka

Dlaczego tak malo pieniedzy w Polsce przeznacza sie na schroniska?

Polecane posty

Gość Szpottka

Politycy woza sie nowymi samochodami, lataja samolotami, gornicy, hutnicy, nauczyciele protestuja, wiecznie im malo, a biedne kotki i pieski nie maja nawet czesto pelnej miski. Dlaczego? Przeciez to jest chore

Gość aquariuss
zacytuje siebie z przed paru dni, "odpowiedź znajduje się w twoim pytaniu" :)

Gość dfgsdfgds
Bardziej chore jest dla mnie właśnie to że ludzie pracujący w tych zawodach które wymieniłaś zarabiają tak mało!! Najpierw człowiek potem pies czy kotek!!

Gość TwojeInwestycje
Najpierw trzeba zaoszczędzić :) Zainwestuj, oszczędzaj, realizuj swoje marzenia, pasje i pomagaj z Planem Inwestycyjnym AXA. "74 proc. Polaków nie ma oszczędności; 26 proc. deklaruje, że ma odłożone pieniądze, czy wartościowe przedmioty lub nieruchomości, które traktuje jako lokatę kapitału - wynika z najnowszego środowego sondażu TNS OBOP. Sondaż zrealizowano w dniach 7-10 października 2010 r. na ogólnopolskiej, losowej, reprezentatywnej próbie 1000 mieszkańców Polski w wieku 15 i więcej lat." Plan Inwestycyjny AXA Premia skierowany jest dla osób mało i średnio zamożnych. Minimalna składka miesięczna wynosi 200zł, do wyboru kilka profili inwestycyjnych, oraz możliwość bezpośredniego wyboru funduszy .100% alokacji składek. AXA rozumiejąc obecną niestabilną sytuacje na rynku dopłaca do każdej składki w pierwszych dwóch latach po 10% Czyli łącznie otrzymasz w 2 lata 20% Już dziś pomyśl o inwestowaniu z planem. Ty znasz swoje cele, my środki do ich osiągnięcia. Zainteresowanych proszę o kontakt: tooficjalnymail@wp.pl W wiadomości proszę o nazwisko, numer telefonu i adres. Skontaktuję się z Państwem i umówimy się na spotkanie przybliżające Państwu produkt. Pozdrawiam.

Gość dla mnie bardziej chore
jest to, że nie ma pieniędzy na leczenie ludzi :o

Gość Szpottka
Malo to zarabiaja ludzie na kasach w biedronce czy w tesco. Wymienione przeze mnie zawody maja sie bardzo dobrze. Gornicy i hutnicy maja po kilka tysiecy na reke + wczesniejsza emeryture. Nauczyciele maja co prawda mnie, ale po 30 lat maja emeryture, ale pracuja tyle, co nic i dorabiaja na korepetycjach dwa razy wiecej

Gość vgbhyyhbbn
a co mnie obchodzą głupie zwierzęta? w polsce przede wszystkim powinni sie zająć domami dziecka - bo warunki jakie tam panują są czasami naprawdę straszne, szkoda dzieci :(

Gość dla tych gadów jest zawsze
dla mnie bardziej chore jest to, że nie ma pieniędzy na leczenie ludzi za to zawsze są pieniądze na kościół i dla księży,dlatego nie ma dla ludzi.klechy to nie ludzie

No i co z tego, że zarabiają więcej skoro np. górnicy mają tak ciężką i niebezpieczną pracę ? :O Nauczyciel też sielanki nie ma. Lekarz to też trudny zawód. No ale pewnie, lepiej, żeby dzieci głodne chodziły a pieski czekoladki wpier.dalały jak to nieraz bywa :O

Gość dfgsdfgds
Co ty porównujesz!! Górników i hutników do sprzedawców w biedronki-no aż nie chce mi się tego komentować.!!!!!!!!! Może i maja więcej niż oni ale to inne prace!!! A lekarze też maj więcej od "sprzedawców" i co powiesz że mają dużo???? Tylko oni musieli się praktycznie całe życie kształcić a takim sprzedawca może być ktoś bez szkoły. Najbardziej to szkoda mi takich jak ty!!! Zwierzęta też szanuje i nie toleruj jak ktoś je krzywdzi ale bez przesady!!!!

Gość zmuszanym
przeciez jestescie przyszloscia narodu to zmiencie to na lepsze tak jak wam to odpowiada

Gość tyttuttt
Ale chora logike niektorzy macie.... Kasy na swiecie jest tyle, ze starczyloby i dla dzieci i dla pieskow. Ja nie widze co prawda ddlaczego czlowiek ma byc wazniejszy od zwierzecia. Jesli zamyka je w klatkach i nie daje nawet szansy na samodzielne szukanie pozywienia to powinien sam o to zadbac. a na pytanie autorki odpowiedz jest taka: ze ludzi to g... obchodzi.

Gość tyttuttt
Tak, no pewnie, w ch** kasy jest na świecie .. W takim razie chyba po drodze się gdzieś rozpływa. tylko jeden film produkowany w Holyywood ma budzet paruset milionow dolarow. Ile dzieci w Afryce mozna by za to wyrzywic... Ile wydaje sie na zbrojennia, itp. Kasy jest pelno, tylko poodzielona nierowno, a komuna sie nie sprawdzila.

Gość vgbhyyhbbn
jasne, ze ludzie są ważniejsi!!!!! tylko porąbani weganie wnoszą zwierzeta na piedestał w dupie mając ludzi :O

Gość klepisko
połowę należałoby po prostu uśpić, zamiast trzymać głodujące i chore zwierzęta w imię "pomocy".

Gość do klepisko
jakbym tak mogla to bym ciebie uspila :p