Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adeqaba

Perfumy dla 16 latka.

Polecane posty

Gość adeqaba

Poradzcie mi jakie perfumy wybrac dla 16 letniego chlopca. Na Wigilii bedzie moja kuzynka z 16 letnim synem i chce mu kupic jakies perfumy. Na pewno nie jakies mocne bo to jeszcze prawie dzieciak. Chlopak jest fajny, nie lalus ale zadbany i mysle, ze bylby zadowolony z prezentu. Tylko jakie bylyby odpowiednie dla 16 latka?

Zależy ile kasy chcesz przeznaczyć. Dla 16-latka, to najlepiej chyba najlepiej jakieś sportowe, typu puma albo adidas

Gość adeqaba
Lubie go wiec z kasa sie nie bede specjalnie szczypac ;-) Chodzi mi o jakies o w miare subtelnym zapachu. Tez myslalam, ze jakies sportowe ale potem pomyslalam, ze w koncu Gwiazdka wiec moze jakies z wyzszej polki.

Gość jhujh
calvin klein, sa leciutkie i odpowiednie dla mlodego chlopaka, ttp://www.eden-perfumeria.pl/product-pol-1173-CALVIN-KLEIN-CK-ONE-50ml-EDT.html

Gość adeqaba
To ide jutro wachac calvina klein'a :-) Dzisiaj juz zglupialam po prostu od tych zapachow. Dzieki.

Gość joannaandr
hugo boss energise bardzo dlugotrwaly sliczny zapach :D na pewno sie spodoba

Gość teriyaki boy
popieram energise bossa bedzie w sam raz dla małolata, dlugo sie trzyma jest naprawde rześki sportowy i energiczny ,ja mowie na na niego mandarynkowy bo tak mi sie kojarzy;-) ogolnie wiekszosc bossow bedzie dla niegbo dobra, in motion ,xy, moze byc tez jil sander sun man, versace eau fraiche baaaaardzo dlugo trzymajacy odswiezajacy zapach, moze spodoba mu sie black xs paco rabanne taki malinowo slodkawy b.ciekawy zapach aczkolwiek nie dla wszystkich ,

Gość adeqaba
Dzieki. Latwiej wybrac majac kilka propozycji niz cala perfumerie :O