Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mad girl

Zdrada i zemsta

Polecane posty

Gość mad girl

Macie jakies pomysły jak zemścić sie na kochance/konku męża czy tez żony lub na partnerze który/a zdradził/a. Hmmm

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lepiej olac i sie nie mscic, zlo powraca, ja sie juz przekonalam nie raz

Gość mad girl
o to już ciekawsz propozycja... szkoda ze nie znam adresu

Gość mad girl
no tak fajnie sie zakochać, ale to za mało trzeba sie zemścić:P Myślałam ze opsypiecie mnie pomysłami a tu kicha

Gość mad girl
No własciwie to zakochałam sie w kims innym i wyszła z tego szalona historia i wogóle tak mi głupio ze z tamtym męzczyzna nie mam kontaktu. No cóż ale to wydarzyło sie zanim dowiedziałam sie o zdradzie. Chłopak dopiero przyznał sie po tym jak ja przyznałam sie do swoich akcji

Gość wweenniiaa
jesli ma nk to mozesz z konta fikcyjnego pisac teksty typu: czesc stefan/stefania widzialam cie dzisiaj jak srales u mnie pod blokiem nie wstyd ci?.. oczywiscie idz do kafejki internetowej. ja kiedys kumplowi ktory nic mi nie zrobil ale bylam glupia 14-latka :-O wywinelam taki numer: weszlam na czata na pokoj gejow i napisalam w nicku jego numer i pozniej pisalam do wybranych ze chce zeby mnie ostro wygrzmocili (czyli jego) glupie dziecko wtedy bylam.. :-O

Gość mad girl
jednak nie czuje sie usatysfakcjonowana. Wprawdzie dziewczynie która chciała mi ukrasc chłopaka zniszczyłam opinie na osiedlu, ale nadal mi mało i chciałabym jej jakis numer wywinąć