Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaciatka

***** MAMUSIE RODZĄCE W CZERWCU 2011 ZAPRASZAM *****

Polecane posty

Gość agaciatka

Cześć dziewczyny może poznamy sie bliżej:)

Gość agaciatka
nie ma żadnych przyszłych mamusi?? Jeżeli jakieś się pojawią to zapraszam:)) Chętnie z kimś porozmawiam

Gość lkdd
Są, ale jest już temat na czerwiec 2011.

Gość martulka344
Hej Jestem Marta mój termin to 19 czerwiec już nie mogę się doczekać tego dnia:)) a ty na kiedy masz??

Gość agaciatka
A to niedaleko mnie:D Ja mam termin na 23 czerwca i też się już nie mogę doczekać... To jest moja druga ciąża ale już widzę że przechodzę ją trochę inaczej jestem zmęczona, śpiąca... a jak u Ciebie jak się czujesz?? Zapraszam również inne mamusie:D

:) heh, ja też jestem czerwcówka :) tyle że 2010 :) ale przeżywałam tak samo jak Wy :) w tamtym roku :) .... jej, jak to przeleciało .... teraz mój 5 miesiączny szkrab smacznie śpi w łóżeczku :) Życzę Wam duużo cierpliwości ;) i wielu cudnych chwil :) Pozdrawiam :)

Gość mama sama w domu...
już czerwiec 2011 ja miałam termin na czerwiec 2009 jak ten czas szybko leci.

Ja mam termin na ok 20 czerwca :) To moje pierwsze dziecko. A jak się dziewczyny czujecie? Ja od początku mam mdłości i fatalne samopoczucie.Permanentnie zmęczona jestem mimo że, większość dnia przeleżę.

Ja mam lekkie mdłości (bez wymiotów, często się pojawiają jak długo nie jem), sporo smaczków na różne dziwne kombinacje smakowe a najbardziej doskwiera mi zmęczenie i senność. Muszę się zdrzemnąć w ciągu dnia, bo inaczej przestaję "kontaktować". Niestety, nie każdego dnia jest to możliwe... :( No ale podobno juz w drugim trymestrze mija :)