Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość setim0077

Zagęszczacz czy mleko AR?

Polecane posty

Gość setim0077

Mój synek ma 3 miesiace - karmie go mlekiem Enfamil Premium 1 - niestety ulewa PRAWIE po kazdym karmieniu - pediatra polecił mi Nutriton zagęszczacz do mleka. Ulewać przestał - postanowiłam po 3 tyg znowu podac mu mleko bez zageszczacza ale znowu wystepuje ulewanie. Drugi pediatra zalecił mi abym zminiła na mleko Enfamil AR - czyli dla dzieci z tendencją do ulewania. I nie wiem co mam tak na parwde zrobic - z jednej strony to mleko AR ma inny skład - moze małemu nie smakować lub jak to przy zmianie mleka moze go bolec brzuszek. Macie jakies doświadczenia? Porady? Proszę o pomoc.

Gość setim0077
...

Gość setim0077
...

ja córce dawałam mleko ar ale nic to nie pomagało wiec teraz daje zagęszczacz nutriton. Ale tobie radze spróbować z tym ar ponieważ ten zagęszczacz kosztuje ponad 20zł a dodając do tego mleko to wydaje ponad 40zł tygodniowo.

Gość setim0077
Juz nie chodzi mi o pieniądze tylko o skuteczność i co jest lepsze. Ile Twoje Szczescie ma miesiecy??? Ile mleczka wypija?

dzisiaj skończyła 5 miesięcy. Zagęszczacz daje jej od 2 miesiąca życia. Puszka mleka 400g starcza mi na równy tydzień, wprowadziłam już raz dziennie słoiczek i kaszkę.