Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co MYŚLEĆ CO ROBIĆ

BARDZO PROSZĘ O POMOC, NIE MAM KOMU SIĘ WYGADAĆ:(

Polecane posty

Gość Nie wiem co MYŚLEĆ CO ROBIĆ

Wiem, że to głupie mieć swój profil na portalu jakim jest nasza-klasa, ale niestety mój facet z którym jestem ponad 3 lata ma ten badziew. I teraz moje pytanie od zawsze dostaje pełno prezentów na ten profil : są to jakieś usta, serduszka, miśki które się całują, prezent ze słowami : na zawsze razem, albo "jesteś moją druga połówką. Mam tego dosyć, w ciągu jednego dnia potrafi dostać trzy takie prezenty, które oznaczają słowa, które napisałam wyżej. Wkurza mnie to niesamowicie, Tyle razy prosiłam, żeby to pokasował, że dlaczego to trzyma? Ja kiedyś jak miałam konto dostałam buźke uśmiechniętą od dobrego kolegi z pisakownicy, to zrobił mi taką awanturę, po sekundzie musiałam skasować. A on ma 1000 tych prezencików! Pewnie myślicie, że jestem jakaś chora psychicznie, ale naprawdę strasznie mnie to gnębi. Gdyby myslal o mnie kasowal by bez namysłu i nie pozwalał wysyłać tych badziewiów. Echhh. Musiałam się wygadać. Do tego to dorosly facet.

Gość Mam siedem lat i jestem wesoła
jakiś psychol i babiarz,więcej nic nie napiszę(...)

Gość sędziwa pod każdym względem
ja bym czegoś takiego absolutnie nie była w stanie zaakceptować :( a już na pewno nie w sytuacji takiej jak Twoja - jemu wolno a Tobie nie 😠

Gość sdsfdg
A od kogo on dostaje te prezenty? sorry ale to troche dziwne zeby facet ktory ma laske dostawal serduszka i teksty na zawsze razem od kogos.. Wiesz kto mu to wysyla? I jakie maja relacje?

Gość spac dzieciaki
pewnie dzieci jeszcze jestescie,bo dorosli sie tak nie zachowuja

Gość aha i achh
weź no popros kogoś bliskiego, przyjaciółkę, żeby ci wysłąła taki prezent. I do kurwy nędzy NIE KASUJ, nawet jak on się będzie wsciekał. Niech zobaczy jak to fajnie. Jak można tak się podporzadkować byle chłystkowi, który potrzebuje podbudować swoje ego. :o

Gość ehhee
a nie dziwi Cie ze dostje prezenty typu : na zawsze razem?? mzoe on ma kogos na boku czy cos?? bo przypuszczam ze nie znasz jego hasla itp. a dostepu do skrzynki odbiorczej tez nie masz.