Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jaka komedia romantyczna?

Polecane posty

Niestety nie lubię i nie znam tego gatunku filmu, więc polećcie mi jakieś tytuły. Jakie są fajne dla dziewczyn, a jeszcze lepiej jakie fajne są dla obojga?

Gość roosse
ja tam nie chciałabym ze swoim facetem oglądać komedii romantycznych ale skoro twoja wybranka ma takie upodobania to proponuję "50 pierwszych randek" jak dla mnie ta komedia jest dość wyjatkowa

Gość hehe :D
Widzę Stalingrad, że nie próżnujesz z tymi dziewczynami. I bardzo dobrze. Nie ma co zasypywać gruszek w popiele :)

Gość nie wiem, którego chce
nie koniecznie komedia, ale jeden z nielicznych romantyków jaki mogę znieśc "pamiętnik" i nawet mi się podoba, a to już coś. "Masz wiadomośc" też chyba nieco romantyczny. Więcej nie znam, "Śluby panieńskie" zapowiadały się całkiem całkiem.

Gość -Andzia-
Ja polecam ze swej strony te komedie: "Miłość na wybiegu", "Facet pełen uroku", "Polowanie na druhny", "Ciacho".

Coś mrożącego krew w żyłach? Może to: "Paranormal Activity 2".

Gość wwrrr
500 days of summer

o Paranormal Activity to kolega trafił tez dobry :) ale tez paranormal entity jest niezły jeszcze wrong turn

Sossss, dlaczego usunąłeś swoją fotę ze stopki? Czyżby ta tajemnicza brunetka zabroniła Ci publikacji? :P

Gość nawiazujac do nicka
Wróg u bram i watek milosny tez jest :D

Żartuję, nie marzę o żadnym macaniu. Po prostu nie mam fajnych filmów dla dziewczyn, tylko horrory, klasykę i wojenne.

Stalingrad, Ty lepiej zrób taki patent: zrób kolację, jakieś dobre spaghetti, do tego winko czerwone i jak będziesz z tą dziewczyną oglądał ten horror, to wylej jej na biust trochę trunku. Później zaoferuj się, że posprzątasz tu i ówdzie - będziesz musiał rozpiąć jej bluzeczkę, pomasuj jej cyce i ... Cała reszta należy do Ciebie. Jak da Ci po pysku dziewoja, to znak, że lepiej dać sobie z nią spokój, a jak będzie chętna na igraszki, to fajnie.

Gość trzecia część duszy
A dlaczego od razu zakładasz że ona lubi komedie romantyczne? Jak nie znasz jej gustu zapuść jakąś klasykę najlepiej

Przypomniało mi się: zapodaj jej klasykę polskiego kina: "Nic śmiesznego". Tylko pamiętaj, nie spal się w blokach :D