Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia12345678

problem

Polecane posty

Gość misia12345678

wiem, ze takich pytań jest wiele i z reguły są one śmieszne... razem z moim chlopakiem nie uprawilaiśmy jeszcze seksu ale zabawiamy sie, np petting ale zawsze przez ubrania. np on mi robi palcówke i ja jemu także dłonią... wytrysk jezeli jest to na zewnatrz zawsze. po wytrysku juz nic nie robimy. czy potem jak ide do toalety np ok 3-5h po calych zdarzeniach i gdy sie podcieram moze jakos przedostac sie dalej wszystko.?? np na papierze.?? wiem ze to glupie pytania a gnebia mnie... prosze o jakis odpowiedz, byle madrą.

Gość tutaj nikt się nie przyzna bo
no faktycznie głupie :) Jeśli ta palcówka nie jest palcami umazanymi jego sperma, to nie ma mozliwości zajścia w ciążę :)

Gość misia12345678
no nie jest.. bo po wytrysku już nie zabawiamy się... wiem ze to takie glupoty, ale ja juz jestem przewrazliwona na tym punkcie... ;/

Gość blalblalblalbla
tak to jest jak dzieci bawia sie w dorosłych i uprawiaja sex nie mając o tym zielonego pojęcia

Gość misia12345678
bez przesady dzieckiem nie jestem... i wiem ze to niemozliwe, ale tyle sie naczytalam ze juz nie wiem w co wierzyc i co o tym wszystkim myslec.!!

Gość misia12345678
co myslicie jeszcze o tej sprawie..??

Gość misia12345678
czytalam :/

nie czytaj ;) to jakieś prowo . ludzie piszą takie rzeczy i straszą takie młode i naiwne osoby . olej to na serio.nie ma szans , wiesz ile lasek by w ciąży chodziło takim sposobem? zatrzęsienie .

Gość kakjuhh1343
wiem wiem, a tym bardziej ze no na 99% nie ma jak przeniesc plemnikow a jakby nawet byly na moim palcu to przez 3-5 h by juz nie zyly raczej... ja to sie zawsze tak nakrecam, sam i powoduje ze np okres mi sie spoznia , ale coz juz ten typ tak ma :)

Gość kakjuhh1343
ja tam nie wiem... moze to i prawda.. rzadko sie takie rzeczy zdarzaja... a moze mial on albo Ty sperme na palcu a potem no wiesz a tego nie pamietasz..??

ja tez się nakręcam czasami;/ wiele dziewczyn tak ma ;) lepiej jak się przejmujemy niż jak miałybyśmy sobie całkiem olewać i kochać się nieodpowiedzialnie.

przeciez mowie ze to moze byc moziwe moze ja sama sobie przenioslam np w toalecie..ja tego nie pamietam nie wiem i nie bede juz raczej wiedziala tylko moge sie domyslac..

Gość kakjuhh1343
no w sumie tak :) za bardzo sie wszystko przezywa i sie stresuje i odchodzi od zmyslow... ale coz juz taki los :D

Gość kakjuhh1343
teraz to chyba i tak nic tego nie zmieni.. pozostaje Ci sie tylko cieszyc ze bedziesz mama...

Gość kakjuhh1343
odpowie ktos jeszcze co o tym myslec?