Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1 dzień

1 dzień pracy koszmarem :/

Polecane posty

Gość 1 dzień

Dzisiaj rozpoczęłam prace w nowej firmie. Mój dzień wyglądał tak, że nie miałam żadnego szkolenia, wprowadzenia w obowiązki, tylko pani dała mi stos papierów i przez 8h cos tam uzupełniałam, bezsensu! Pomijając, że myślałam,że zwariuje robiąc durną rzecz przez 8h, nawet nie pokazali mi która jest moja szafka, o wszystko musiałam się pytac, ehhhh tak się zraziłam :/ Ja rozumiem, że 1 dnia nie dostaje sie od razu odpowiedzialnego zadania, ale jakieś oprowadzenie po firmie, wprowadzenie chyba powinnam miec? Wygralam 2 konkursy i wybrałam pracę w tej firmie i już nie wiem czy nie żałowac :( Generalnie jestem w pokoju z 5 dziewczynami, które się dobrze znają, czułam się beznadziejnie, nie wiedziałam o czym gadają, jeśli chodzi o pracę, ehhhh może to tylko na początku, ktoś miał podobne doświadczenia? pozdrawiam :)

Gość art123
na razie musisz dać radę a po miesiącu na pierwszą wypłatę kup ciacha i zapytaj dziewczyn lub kierownika czy zechcą przyjąć Ciebie do swojego grona? takie wiesz..wkupne.Myślę,że na takim spotkaniu na luzie pierwsze lody stopnieją. Na początku różnie bywa, przełożonego masz do dupy i stąd ta frustracja, nie matw się to przejściowe

Gość 1 dzień pracy
Taaak szukac czegoś lepszego, teraz szukalam pracy przez 8 miesiecy!!! :( także muszę jakoś się tam zaklimatyzowac ehhh

Gość 1 dzień pracy
Dobry pomysł z piwem, ale to może za jakiś czas...? żeby nie było właśnie, że się chce podlizac :)

Gość mnie w ostatniej pracy
przez pół roku traktowali jak intruza, nie mogli na mnie patrzec.

Gość 1 dzień pracy
art 123 ->Właśnie dziewczyna która ma mnie wprowadzac, szkolic chyba jest jakas do dupy :/ wydaje sie byc strasznie antypatyczna, ale reszta dziewczyn chyba ok

Gość 1 dzień pracy
a kierwonik działu to bardzo przystojny mężczyzna, co prawda stary dziad ok. 40 i ma żone, ale mnie podnieca