Gość dziula2211 Napisano Listopad 4, 2010 POMOZCIE MI Moj facet ma przedwczesny wytrysk jestesmy ze soba poltora roku od roku probujemy z tym walczyc i nic chodzil do seksuologa bral tabletki opaski zaciskajace na penisa pil przed tym alkochol ... masturbowal sie przed wspolzyciem i nic nie daje :( nie mam juz sily na to nasz zwiazek sie rozpadnie :( pozmocie blagam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Silentka Napisano Lipiec 4, 2019 Moj facet również tak ma Ogólnie masakra bo prezerwatywa troche pomaga ale mu opada i potem nici z seksu bo się denerwuje.A jak bez gumki to wytrfzymuje kilka sekund. Co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfgfgf Napisano Lipiec 4, 2019 9 minut temu, Gość Silentka napisał: Moj facet również tak ma Ogólnie masakra bo prezerwatywa troche pomaga ale mu opada i potem nici z seksu bo się denerwuje.A jak bez gumki to wytrfzymuje kilka sekund. Co robić? obciągnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierotna Napisano Lipiec 4, 2019 Powodów jest wiele. Bywa, że jest spowodowana stresem, napięciem w czasie seksu lub odwrotnie – bardzo silnym pobudzeniem. Bywa, że mężczyźni chcą szybko skończyć, bo boją się, że wzwód będzie trwał zbyt krótko. Na pewno nie ma się co stresować bo stres sam w sobie powoduje wytrysk. Próbowaliście innych środków? Na przykład chusteczek czy sprayów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Walenty Gruszka Napisano Lipiec 4, 2019 wytrysk z rana jak śmietana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość silentka Napisano Lipiec 9, 2019 O takich psikaczach czytałam ale nie słyszałam o chusteczkach. Co to jest konkretnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierotka Napisano Lipiec 15, 2019 Sa to chusteczki nasączone specjanlą substancją, która znieczua członka. Mój facet nie ma jakiegoś patologicznego przedwczesnego wytrysku ale sobie kupiliśmy bo również chcieliśmy trochę dłużej niż kilka minut....I faktycznie działa, raz nałożył sobie płyn z dwóch chusteczek to uprawialiśmy seks godzine i nie mogl skończyć i dla mnie to jednak było zdecydowanie za długo. Ostatnio kupiliśmy sobie spray i wychodzi o wiele taniej. Jest to seria Orgasm control, poczytaj sobie o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chłopak Agatki 0 Napisano Lipiec 15, 2019 ja najpierw posuwam moja dziewczyne przez 5-6 minut spuszczam sie jej na cycki i kaze to zlizac a w drugiej rundzie posuwam ja przez 30 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość silentka Napisano Lipiec 16, 2019 Właśnie widzę i może spróbuję. Czy jednak można to kupić stacjonarnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierotka Napisano Lipiec 17, 2019 Stacjonarnie nie widziałam, raczej jedynie przez internet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jjkowalczyk 1 Napisano Styczeń 18, 2022 Słuchajcie sam mam problem z zadowoleniem mojej partnerki, która jest własnie w tym wieku. Chodzi tutaj o to, ze wcześnie kończę. Dodam, ze drugi stosunek jest dłuższy ale niewiele dłuższy, po prostu laska bardzo mnie podnieca i nie wytrzumuję. Co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jjkowalczyk 1 Napisano Styczeń 20, 2022 Ten drugi stosunek to już nie to samo, wolałbym naturlanie przedłużyć stosunek bez masturbacji, dodam, że próbowałem ćwiczeń z masturbacją jakie znalazłem w sieci ale tak jak pisałem ona tak bardzo mnie podnieca, ze te ćwiczenia nie pomagają. Guma nieco pomaga ale ona bierze tabletki tak więc wolałbym z nią bez gumy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jjkowalczyk 1 Napisano Styczeń 21, 2022 Coś czytałem o nich ale w sklepach nie widziałem, na razie tylko gumy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach